Libnet.ro
UNICEF

21:00

COVID-19: Care sunt cele 5 judetele rosii la nivel national

B1 B1,
COVID-19: Care sunt cele 5 judetele rosii la nivel national

Ilfovul ramane lider in topul judetelor cu cele mai mari rate de infectare. Acesta este urmat de alte 4 judete, potrivit raportului GCS, din data de 11 ianuarie 2021: Timis, Bucuresti, Cluj si. continuă pe B1

Partidele din Coalitie isi negociaza functiile de prefect. Care sunt cele mai disputate

Cele trei formatiuni din Coalitia aflata la guvernare poarta, luni, o noua runda de negocieri pentru.

Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Pe fondul unor critici la nivel european ca procesul de imunizare a populatiei impotriva COVID-19 nu a fost bine organizat, Germania, Italia, Spania si Polonia sunt tarile din UE care au cele mai multe persoane vaccinate in acest moment. Pe de alta parte, Olanda nici macar nu a inceput procesul, iar Belgia avea pana pe 6 ianuarie doar 700 de persoane vaccinate. Romania este in partea superioara a clasamentului in cifre absolute).

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

Abia a inceput 2021 si deja avem un nou virus. Ce este B-117 si care sunt tarile in care se raspandeste rapid

Nici n-am intrat bine in 2021 si exista deja avertismente urgente cu privire la o noua tulpina de virus pandemic care se raspandeste exponential in intreaga lume, potrivit CBS. Omenirea nu.

Zodii care iubesc iarna nativii care sunt cei mai buni prieteni ai frigului

Craciunul este asteptat cu sufletul la gura de multa lume in fiecare an, insa anumite zodii iubesc aceasta sarbatoare mai mult fata de altele. Nativii ce iubesc iarna, si implicit Craciunul, au bradul gata de la inceputul lunii decembrie. incep pregatirile mult mai devreme fata de celelalte zodii, cauta mereu ornamente cat mai deosebite iar .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )