Libnet.ro
UNICEF

09:15

COVID-19: Care sunt cele mai afectate 5 judete. Bucuresti ramane lider

B1 B1,
COVID-19: Care sunt cele mai afectate 5 judete. Bucuresti ramane lider

Numarul de infectari cu noul coronavirus a trecut de 55. 000 in Romania. Grupul de Comunicare Strategica a raportat in data de 6 august 2020 alte 1. 345 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 si 45 de. continuă pe B1

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, .

Care sunt cele mai asteptate productii de la Festivalul de Film de la Venetia 2020

Festivalul International de Film de la Venetia 2020, cel mai longeviv eveniment de gen din lume, se va desfasura in perioada 2-12 septembrie 2020. Actrita Cate Blanchett va fi presedintele juriului celei de-.

Care sunt cele mai comune afectiuni ale ficatului si cum pot fi tratate?

Ficatul este un organ esential pentru digestie si pentru eliminarea toxinelor din organism. De aceea.

Avertizare meteo de canicula. 37 de grade Celsius in Romania. Zonele cele mai afectate

Ne asteapta trei zile caniculare, cu temperaturi de pana la 37 de grade Celsius, potrivit unei informari meteo emise, astazi, de meteorologi. Care sunt zonele cele mai afectate, aflati in paragrafele de mai jos. Averisment ANM: Vin trei zile caniculare Meteorologii anunta trei zile de canicula, incepand de astazi si pana sambata, in sudul si .

Noi statistici COVID-19 in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri. Care este cea mai afectata grupa de varsta?

Autoritatile au facut o noua actualizare a statisticilor oficiale cu privire la evolutia pandemiei Covid-19 in Romania. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus si care sunt cele mai afectate grupe de varsta.

Analiza epidemiologica. Galati, unul dintre judetele cele mai afectate de coronavirus

Galati se afla printre judetele in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Potrivit Prefecturii Judetului Galati, aici exista 2243 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Cele mai populare masti de protectie de la Hollywood

Purtarea mastilor de protectie, in special in spatii publice inchise, este obligatorie, sau cel putin recomandata, mai peste tot in lume. Afla care sunt cele mai populare masti printre vedetele de la Hollywood! .

Bucuresti, cele mai multe noi cazuri zilnice de COVID-19. Doua judete n-au raportat nicio imbolnavire in plus, iar 14 au inregistrat sub 10

Bucurestiul a inregistrat cele mai multe cazuri noi zilnice, raportand 120 in ultimele 24 de ore. La polul opus, Caras Severin si Satu Mare nu au inregistrat nicio noua imbolnavire in ultima zi.

STUDIU: Femeile sunt cele care decid unde pleaca familia in vacanta

In majoritatea familiilor, mai ales in cazul celor cu copii, femeile sunt cele care aleg destinatia de vacanta si tot ele rezerva, efectiv, si hotelul, arata un studiu al portalului Litoralulromanesc. ro care a luat in calcul circa 40. 000 de rezervari din lunile iunie si iulie ale acestui an. Tendinta se mentine la toate categoriile de varsta.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Acesta sunt urmat de judetele Brasov si Arges.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )