Libnet.ro
UNICEF

01:05

COVID-19. Creste numarul cazurilor de imbolnarire cu coronavirus. Cate cazuri sunt inregistrate in Dambovita

Adevărul Adevărul,
COVID-19. Creste numarul cazurilor de imbolnarire cu coronavirus. Cate cazuri sunt inregistrate in Dambovita

Noua raportare arata ca sambata, 4 aprilie, sunt confirmate 3. 613 cazuri de persoane infectate. De asemenea, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile. continuă pe Adevărul

Numarul cazurilor de coronavirus a trecut de 1 milion la nivel mondial

Numarul total al pacientilor infectati cu coronavirus a trecut de 1 milion. Cele mai afectate tari sunt Italia, Spania si Statele Unite.

Raed Arafat: Creste numarul de cazuri si decese din cauza coronavirus

Raed Arafat a confirmat faptul ca numarul cazurilor de infectari cu coronavirus va creste in perioada urmatoare. De asemenea, acest lucru este valabil si in cazul deceselor.

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

COVID-19 in R. Moldova: Numarul cazurilor de infectare ar putea depasi 31 de mii in luna mai

Numarul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ar putea ajunge la 31 de mii, in luna mai, in conditiile in care actualii indicatori cu privire la perioada de incubatie si rata de contagiozitate vor ramane aceiasi. Daca vor fi respectate masurile si controlul strict, morbiditatea poate sa scada de zece ori. Prognozele au fost prezentate sambata, 4 aprilie, de catre Agentia Nationala pentru Sanatate Publica, transmite IPN.

Familia copilului de un an si doua luni venit cu parintii din Anglia, teste pozitive pentru noul coronavirus. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 11 in Olt

Alte trei cazuri de Covid-19 au fost confirmate in judetul Olt. Toate trei sunt membri ai familiei copilului de un an si doua luni transferat la un spital din Bucuresti.

Directorul OMS: Numarul cazurilor s-a dublat intr-o saptamana. in cateva zile vom ajunge la un milion de cazuri si 50.000 de decese

Previziuni ingrijoratoare de laOrganizatiaMondialaa Sanatatii OMS). in cateva zile vom ajunge la un milion de cazuri si 50. 000 de decese, a declarat dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus,.

AGENTIILE DE PRESA: Abordarea suedeza, contestata pe masura ce creste numarul victimelor

Cresterea semnificativa a numarului infectarilor cu noul coronavirus in Suedia si a celui al deceselor ridica semne de intrebare asupra alegerii acestei tari de a combate epidemia fara sa recurga la masurile severe de izolare care au blocat mare parte din Europa, scrie vineri agentia Reuters.

in SUA creste numarul celor decedati din cauza Covid 19. Peste 884 de morti in ultimele 24 de ore

Noul coronavirus a ucis un numar record de 884 de persoane in Statele Unite in ultimele 24 de ore, potrivit bilantului prezentat miercuri seara de Universitatea Johns Hopkins, noteaza AFP. Aceasta crestere rapida ridica la 5. 119 de decese bilantul total in intreaga tara de la declansarea pandemiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )