Libnet.ro
UNICEF

09:15

COVID-19 in R. Moldova: Numarul cazurilor de infectare ar putea depasi 31 de mii in luna mai

Adevărul Adevărul,
COVID-19 in R. Moldova: Numarul cazurilor de infectare ar putea depasi 31 de mii in luna mai

Numarul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ar putea ajunge la 31 de mii, in luna mai, in conditiile in care actualii indicatori cu privire la perioada de incubatie si rata de contagiozitate vor ramane aceiasi. Daca vor fi respectate masurile si controlul strict, morbiditatea poate sa scada de zece ori. Prognozele au fost prezentate sambata, 4 aprilie, de catre Agentia Nationala pentru Sanatate Publica, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

COVID-19. Creste numarul cazurilor de imbolnarire cu coronavirus. Cate cazuri sunt inregistrate in Dambovita

Noua raportare arata ca sambata, 4 aprilie, sunt confirmate 3. 613 cazuri de persoane infectate. De asemenea, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

Numarul cazurilor de coronavirus a trecut de 1 milion la nivel mondial

Numarul total al pacientilor infectati cu coronavirus a trecut de 1 milion. Cele mai afectate tari sunt Italia, Spania si Statele Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )