Libnet.ro
UNICEF

00:07

COVID-19: Italia ar putea ridica restrictiile mai devreme decat era planificat

B1 B1,
COVID-19: Italia ar putea ridica restrictiile mai devreme decat era planificat

Prim-ministrul Italiei, Giuseppe Conte, a declarat ca analizeaza relaxarea restrictiilor mai devreme decat a fost planificat initial, in timp ce a cerut Uniunii Europene sa se asigure ca resursele dintr-un nou fo. continuă pe B1

VIDEO Iohannis:Vom avea un deficit mai mare decat a fost planificat. Ne dorim o finantare buna, sa nu fie nevoie de noi masuri de austeritate. Am gasit solutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu despre revigorarea economica si despre deficitul bugetar, care va fi mai mare decat cel planificat la inceputul anului, pentru care trebuie gasite solutii de finantare.

STUDIU IRES: Numarul elevilor care au acces limitat la laptop - de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei

Numarul elevilor care nu au acces sau au acces limitat la laptop, tableta, desktop e de peste 900. 000, de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei.

FLORIN CITU: M-am uitat la cifrele pentru luna aprilie - sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, iar incasarile sunt mai mari decat in 2019, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Citu, optimist: Cifrele pe luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, incasarile sunt mai mari decat in 2019, dar deficitul este dublu, datorita cheltuielilor, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Plajele din Bulgaria, deschise mai devreme: ce trebuie sa stii daca planuiesti un concediu

Autoritatile din Bulgaria sunt disperate sa relanseze economia cat mai repede, mai ales prin relaxarea restrictiilor turistice. Nu este insa clar cati oameni se vor aglomera pe plaje. in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )