Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Iohannis:Vom avea un deficit mai mare decat a fost planificat. Ne dorim o finantare buna, sa nu fie nevoie de noi masuri de austeritate. Am gasit solutii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Iohannis:Vom avea un deficit mai mare decat a fost planificat. Ne dorim o finantare buna, sa nu fie nevoie de noi masuri de austeritate. Am gasit solutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu despre revigorarea economica si despre deficitul bugetar, care va fi mai mare decat cel planificat la inceputul anului, pentru care trebuie gasite solutii de finantare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Vom avea un deficit bugetar mai mare si acesta trebuie finantat

Klaus Iohannis a declarat ca este clar ca deficitul bugetar al Romaniei va fi mai mare decat cel planificat si acesta va trebui finantat.

STUDIU IRES: Numarul elevilor care au acces limitat la laptop - de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei

Numarul elevilor care nu au acces sau au acces limitat la laptop, tableta, desktop e de peste 900. 000, de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei.

Presedintele Iohannis, dupa discutia cu guvernatorul Isarescu: Vom avea un deficit mai mare decat cel estimat, care trebuie finantat. Am gasit solutii pentru revigorarea economiei (VIDEO)

Presedintele Iohannis a convocat, la randul sau, o sedinta in care vor fi analizate diverse masuri pentru revigorarea economiei. La fel ca discutia de la Guvern, cea de la Presedintie va avea loc tot vineri.

CORONAVIRUS |Medicul Radu Tincu: in toamna vom avea un numar mai mare de imbolnaviri de COVID-19. E greu de spus daca va fi un val mai putin puternic sau mai puternic (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat vineri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca numarul imbolnavirilor de.

FLORIN CITU: M-am uitat la cifrele pentru luna aprilie - sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, iar incasarile sunt mai mari decat in 2019, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Citu, optimist: Cifrele pe luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, incasarile sunt mai mari decat in 2019, dar deficitul este dublu, datorita cheltuielilor, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Trump spune ca epidemia de coronavirus e mai rea decat 11 septembrie sau Pearl Harbor

Presedintele american, Donald Trump, a declarat miercuri despre criza coronavirusului ca este mai rea decat atacul surpriza al Japoniei din 1941 impotriva bazei militare Pearl Harbor din Hawaii, potrivit AFP. Este mai rau decat World Trade Center, a adaugat el intr-o referire la atacurile din 11 septembrie 2001 care au omorat aproape 3. 000 de oameni.

Avertisment de la specialisti: Tulpina COVID-19 dominanta in Europa si SUA, mai contagioasa decat varianta originala

Cercetatorii au identificat o noua tulpina a coronavirusului care a devenit dominanta la nivel mondial si pare a fi mai contagioasa decat versiunile care s-au raspandit in primele zile ale pandemiei COVID-19, potrivit unui nou studiu realizat de Laboratorul National Los Alamos, citat de LA Times.

Blue Origin, considerata de NASA mai capabila decat SpaceX pentru indeplinirea misiunilor Artemis

Intr-un document de evaluare care dezvaluie opinia agentiei spatiale americane despre partenerii sai, observam ca Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, este considerata mai capabila decat SpaceX.

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producator de componente auto din Romania, anunta depistarea primelor cazuri de coronavirus in randul angajatilor din Sibiu. in urma depistarii primelor cazuri, compania a organizat impreuna cu Reteaua Privata de Sanatate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )