Libnet.ro
UNICEF

12:00

COVID-19 ar putea avea un al doilea val mortal la sfarsitul acestui an. Ce spun specialistii americani

Antena3 Antena3,
COVID-19 ar putea avea un al doilea val mortal la sfarsitul acestui an. Ce spun specialistii americani

Luna august poate aduce mai multe decese decat se asteapta. Valul urmator, pe timpul iernii, ar putea fi mai rau. Coronavirusul ar putea avea un al doilea val mortal la sfarsitul acestui an, avertizeaza directorul CDC Centrul de Control si Prevenire a Bolilor) din SUA. continuă pe Antena3

Doctorul Alexandru Rafila, despre un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus

Doctorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus ar putea avea loc in sezonul rece.

Problema care va aparea in sezonul rece: seful CDC anunta un posibil al doilea val de infectari

Un al doilea val de infectari cu noul coronavirus nu e exclus, iar sefulCentrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) spune ca ar putea fi chiar mai rau decat primul. E clar ca nu vom.

Digi 24: Cand va veni al doilea val de imbolnaviri? Raspunsul lui Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat la Digi24, ca un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus ar putea aparea in cursul sezonului rece.

CORONAVIRUS. Prof. Dr. Alexandru Rafila: Al doilea val de imbolnaviri cu COVID-19 va veni spre finalul toamnei

Specialistii asteapta un al doilea val de imbolnaviri cu noul coronavirus in mai putin de sase luni. Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un nou val de in.

SUA: Al doilea val de coronavirus va fi probabil si mai devastator, avertizeaza Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Va veni odata cu gripa

Chiar cand statele incep sa faca planuri de redeschidere a economiei, directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor Center for Disease Control and Prevention CDC) a avertizat marti ca un al doilea val al noului coronavirus va fi mult mai teribil, intrucat va coincide probabil cu inceputul sezonului de gripa.

Marea Britanie, ingrijorata de al doilea val al coronavirusului

Marea Britanie trebuie sa fie sigura ca orice ridicare sau reducere a masurilor de distantare sociala nu duce la un al doilea val al focarului de coronavirus, a declarat luni un purtator de cuvant al premierului Boris Johnson, citat de Reuters.

Sapte milioane de pensionari romani ar putea avea pensiile modificate. Ce se doreste cu pilonul 2 de pensii

Partidul Social Democrat PSD) vine cu o noua initiativa legislativa privind pensiile romanilor. Proiectul a fost demarat de deputata social democrata, Mirela Furtuna. Vezi anuntul care ar putea afecta sapte milioane de romani. Ce prevede proiectul de lege PSD a propus un proiect de lege prin care se doreste ca sumele pe care le depun .

UE ar putea avea nevoie de inca 500 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Klaus Regling, directorul Mecanismului European de Stabilitate, a declarat ca Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de 500 de miliarde de euro in plus pentru atenuarea efectelor pandemiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3154 seconds )