Libnet.ro
UNICEF

08:30

Craiova: Directorul Spitalului Judetean, demis din functie si numit apoi interimar. Managerul spune ca a fost depusa o falsa cerere de demisie in numele sau Institutia medicala se afla intr-o situatie dezastruoasa (VIDEO)

B1 B1,
Craiova: Directorul Spitalului Judetean, demis din functie si numit apoi interimar. Managerul spune ca a fost depusa o falsa cerere de demisie in numele sau Institutia medicala se afla intr-o situatie dezastruoasa (VIDEO)

Situatie inedita la Spitalul Judetean din Craiova. Directorul institutiei medicale, Eugen Georgescu, a fost demis din functie de catre ministrul Sanatatii ca urmare a unei cereri de demisie, pe care doctorul o . continuă pe B1

Plangere penala la DNA impotriva managementului Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu

O plangere penala impotriva conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost depusa la DNA Craiova de catre deputatul Emanuel Ungureanu USR), vicepresedinte Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Directorul SCJU Craiova, schimbat din functie in baza unei cereri de demisie despre care sustine ca e falsa Politia a deschis dosar penal

Directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Craiova, dr. Eugen Georgescu, a fost schimbat din functie de catre ministrul Sanatatii ca urmare a unei cereri de demisie despre care medicul sustine ca este falsa, motiv pentru care a depus plangere la parchet, iar ulterior a fost numit director interimar, scrie Agerpres.

Directorul Spitalului Judetean din Focsani isi pune subalternii sa semneze o petitie pentru a nu fi dat afara, sustine liderul PNL Vrancea

Presedintele PNL Vrancea, senatorul Catalin Toma, sustine ca managerul Spitalului Judetean Sfantul Pantelimon din Focsani ii pune pe angajatii unitatii medicale sa semneze o petitie pentru ca el sa fie.

VIDEO Beciul groazei - imagini din Sectia de Anatomopatologie a Spitalului Judetean din Cluj, publicate de Emanuel Ungureanu

Imagini din Sectia de Anatomopatologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Cluj au fost facute publice vineri de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Emanuel Ungureanu descrie Sectia de Anatomopatologie a spitalului din Cluj ca beciul groazei.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

EMANUEL UNGUREANU (USR): Am depus plangere penala impotriva managerilor Spitalului Targu Jiu din ultimii 5 ani

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat ca a depus o plangere penala la DNA Craiova impotriva managerilor care au condus Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu in ultimii cinci ani.

Papa Francisc a numit un nou Arhiepiscop Romano-Catolic de Bucuresti Ioan Robu pleaca din functie dupa 36 de ani

Noul Arhiepiscop Mitropolit Romano-Catolic de Bucuresti este Monseniorul Aurel Perca, care il inlocuieste pe Ioan Robu, aflat in aceasta functie de 36 de ani, anunta Francisc Dobos purtator de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice din capitala.

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Galati intra in modernizare. Costa peste 7,3 milioane de lei

Din suma alocata, circa o treime este pentru lucrarile propriu-zise, iar restul banilor peste 3,8 milioane de lei) pentru dotarea cu echipament medical modern. Investitia va fi data in folosinta in martie 2021.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )