Libnet.ro
UNICEF

16:45

Crearea embrionilor artificiali, tot mai aproape de realitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crearea embrionilor artificiali, tot mai aproape de realitate

O echipa internationala de cercetatori se apropie de crearea de embrioni artificiali, dupa utilizarea de celule stem de la soareci pentru a crea structuri capabile sa faca un pas crucial in dezvoltarea vietii, transmite Reuters, citat de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Andrei Nastase: Constat cu ingrijorare ca mafia imobiliara este tot mai aproape de realizarea unei scheme frauduloase de proportii in Chisinau

Liderul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, se arata ingrijorat ca mafia imobiliara, coordonata unipersonal de beneficiarul sau plenar, Plahotniuc, este tot mai aproape de realizarea unei scheme frauduloase de proportii avand drept finalitate o constructie abuziva intr-un spatiu verde din centrul Capitalei.

In primele 6 luni ale anului, numarul firmelor nou infiintate a scazut! In schimb, tot mai multe se inchid

Trendul economiei romanesti, confirmat de un barometru incontestabil: numarul de firme nou infiintate! Acesta este in scadere, in primele sase luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut. In schimb, se inregistreaza tot mai multe.

NASA se pregateste sa trimita o sonda mai aproape de Soare ca oricare alta nava spatiala de pana acum

NASA se pregateste sa trimita o sonda mai aproape de Soare decat a ajuns oricare alta nava spatiala de pana acum, aceasta urmand sa suporte o caldura naucitoare in timp ce va studia coroana solara care da nastere vantului solar, relateaza Reuters.

Tot mai multi consumatori casnici trec pe piata libera

Numarul consumatorilor casnici de electricitate care parasesc piata reglementata si aleg sa incheie contracte noi, pe piata libera, a crescut de zece ori in ultimul an si jumatate, ajungand la aproape 1,2 milioane de consumatori, potrivit datelor furnizate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), redate Agerpres.

Tot mai multi romani cotizeaza la pensiile private obligatorii. Fondurile au crescut cu 21% intr-un singur an

La 30 iunie 2018, fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de aproximativ 43,7 miliarde de lei, cu 21,22% mai mult decat in luna iunie 2017, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )