Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tot mai multi romani isi infasoara mainile sau picioarele cu folie de aluminiu. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Tot mai multi romani isi infasoara mainile sau picioarele cu folie de aluminiu. Care este motivul

Tot mai multa lume a ajuns sa recurga la un truc simplu, dar de-a dreptul miraculos. Afla ce se intampla daca impachetezi cu folie de aluminiu mainile si picioarele. Astfel, ia o rola de folie de aluminiu si. continuă pe Antena3

Vacanta de 1 Mai: Tot mai multi romani aleg plajele din strainatate

Este primul an in care 30 aprilie este zi nelucratoare, astfel incat angajatii din sistemul public, si nu numai, vor beneficia de patru zile libere. Daca pana acum cei mai multi turisti alegeau sa mearga de 1 Mai in statiunile de pe litoral din tara,.

Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat in primul trimestru al anului cu 15% mai multi pacienti romani, raportat la aceeasi perioada a anului trecut. Tratamentele oncologice au fost solicitate de catre 60%.

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue VIDEO) Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a.

Coreea de Nord: Accident GRAV de transport. Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc, duminica seara, in provincia Hwanghae de Nord din Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime. Anuntul a fost facut luni de ministerul de.

Accident grav de transport in Coreea de Nord/ Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc in Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime, a anuntat luni ministerul de Externe de la Beijing, citat de Reuters.

Marea Britanie: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue, Marea Britanie. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a vrut sa dea peste unul dintre ei cu masina, potrivit unui.

Romnia, te iubesc!: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, desi sumele alocate au crescut de 20 de ori

Coruptia, slabul management si numarul mic de platitori la sistemul de asigurari, iata cele 3 mari motive pentru care Sistemul Sanitar este tot mai suferind, chiar daca sumele alocate au crescut in ultimii 10 ani de 20 de ori.

APAPR: 75% dintre romani isi doresc sa obtina o pensie de peste 500 euro

Populatia tinde sa isi subestimeze nevoile reale de economisire pentru pensie peste tot in lume, inclusiv in tarile mult mai dezvoltate si educate financiar decat Romania. In aceste conditii, in tara noastra riscul subevaluarii este cu atat mai mare.

Prognoza meteo pentru saptamana 23-29 aprilie.Vreme tot mai calda, temperaturile se apropie de 30 de grade

Vremea isi va continua tendinta de incalzire, urmand sa se inregistreze temperaturi resimtite similare cu cele din august, mai degraba, decat pentru finalul lunii aprilie. Meteorologii anunta temperaturi.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )