Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce cred americanii ca va face Simona Halep la US Open. Cine e vazuta ca principala favorita la castigarea titlului

Adevărul Adevărul,
Ce cred americanii ca va face Simona Halep la US Open. Cine e vazuta ca principala favorita la castigarea titlului

Ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, va incepe saptamana viitoare la New York si o va aduce la start si pe Simona Halep, numarul 2 mondial. continuă pe Adevărul

ANALIZA Cat de departe este acum locul 1 mondial de Simona Halep si care este jucatoarea favorita sa devina noul lider WTA dupa US Open

Simona Halep s-a oprit la 5 puncte in spatele Karolinei Pliskova in ierarhia mondiala WTA, dar asta nu-i anuleaza sansele de deveni numarul 1 in lume.

Simona Halep a ratat primul loc WTA, dar clasamentul mondial a suferit schimbari importante. Cine e marea pierzatoare din 2017 si cine surpriza

Simona Halep a ratat si a treia sansa de a ajunge pe primul loc in clasamentul mondial WTA, din cauza infrangerii cu Garbine Muguruza.

Simona Halep, sefa afacerilor imobiliare de pe litoral. Ce constructie impresionanta a ridicat sportiva la malul marii (FOTO)

Simona Halep este cea mai bine platita sportiva din Romania. Chiar daca suma pe care o are in cont nu este deloc una mica, Simona Halep stie sa nu-si cheltuie banii gresit, ci face totul cu cap.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Batalie pentru locul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Muguruza: M-am panicat, a fost prea buna pentru mine

Simona Halep a jucat duminica una din cele mai scurte finale din cariera, jucatoarea noastra fiind invinsa dupa numai 56 de minute de joc. Garbine Muguruza a cedat doar un singur game 6-1, 6-0) si a castigat en-fanfare titlul de la Cincinnati. M-am panicat, ritmul a fost un pic cam rapid, nu am putut sa gasesc solutii. Astazi, Muguruza a fost prea buna pentru mine, a spus Halep pentru Digisport.

Simona Halep: Imi pare rau pentru acest meci, voi reveni anul viitor, sa joc mai bine

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca regreta prestatia din finala de duminica, pierduta cu Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6, la Cincinnati, subliniind ca anul viitor va reveni mai puternica. Multumesc fanilor pentru sprijin, azi Garbine Muguruza a jucat mult mai bine, imi pare rau pentru acest meci, voi reveni anul viitor sa joc mai bine, a spus Halep la festivitatea de dupa meci, potrivit News. ro.

Simona Halep a pierdut meciul cu Garbine Muguruza. Daca invingea, Halep devenea numarul unu in tenisul feminin mondial

Simona Halep a pierdut finala meciului de la Cincinnati. Garbine Muguruza a castigat meciul cu 6-1, 6-0.

Simona Halep o infrunta pe Garbine Muguruza. Daca invinge, Halep devine numarul unu in tenisul feminin mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep poate urca duminica seara pe prima pozitie a clasamentului WTA, in cazul unei victorii in finala turneului de la Cincinnati SUA), in fata spaniolei Garbine Muguruza, campioana de la Wimbledon.

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati (21:00)

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Am transmis in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep ar fi urcat pe primul loc in clasamentul mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )