Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu arunca bomba: Plata, pentru 10 august, PSD-ul si-a primit-o. Am pierdut alegerile!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu arunca bomba: Plata, pentru 10 august, PSD-ul si-a primit-o. Am pierdut alegerile!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, la finalul sedintei cu noua conducere a PSD, ca evenimentele din 10 august au contribuit la pierderea alegerilor prezidentiale de catre Partidul. continuă pe Antena3

Ce crede noul presedinte al PSD despre momentul 10 august: PSD si-a primit plata pentru 10 august. A pierdut alegerile

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca partidul a platit pentru momentul 10 august, prin pierderea alegerilor. Deci plata pentru 10 august PSD si-a primit-o, a sustinut el.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD Liderii PSD isi impart functiile in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament Ciolacu, Stanescu si Manda vor face pate din conducere colectiva - surse

Liderii PSD s-au reunit luni seara, intr-o sedinta informala, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului. intalnirea are loc in contextul in care presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu a avut o discutie cu Viorica Dancila si a convins-o pe aceasta sa-si depuna demisia din fruntea partidului, potrivit surselor HotNews. ro. Decizia urmeaza sa fie anuntata la sedinta Comitetului Executiv al PSD programata marti. 30 Marcel Ciolacu a reusit sa coaguleze sustinerea liderilor PSD pentru a fi sustinut ca presedinte interimar al PSD. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca s-a decis ca toata conducerea Biroului Politic sa-si depuna demisia la sedinta CEX de marti.

Dezastru lingvistic la varful PSD. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe noi inca de la prima aparitie

Viorica Dancila a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat presedintele interimar al partidului. Cum a fost schimbul? Cu adevarat echitabil. Noua fata a formatiunii politice vine cu gafe inca de la prima aparitie. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe de la prima aparitie Viorica .

Radu Tudor: Un sociolog arunca bomba - Putem spune ca nici nu mai conteaza

Sociologul Vladimir Ionas, directorul Avangarde, scrie pe Facebook : Daca se mentine ritmul votului din diaspora, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora cca 10 procente din totalul voturilor.

MARCEL CIOLACU: Vrem sa organizam Congresul PSD in luna februarie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ca doreste organizarea Congresului ordinar al PSD cel mai probabil in luna februarie a anului viitor.

Marcel Ciolacu, declaratii explozive: Etapa excluderilor din PSD a fost depasita! Mesajul pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a declarat, la finalul sedintei de miercuri a noii conduceri PSD, de la Parlament, ca s-au inceput demersurile pentru organizarea unui congres ordinar in luna.

Marcel Ciolacu: Aceasta etapa a excluderilor din PSD a fost depasita, acum este momentul includerilor Ce spune presedintele interimar despre eventuale reveniri in partid (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca a inceput sa creeze un calendar pentru alegerile din organizatii. Cum era normal, azi de dimineata, au lipsit trei colegi eurodeputati, ce aveau .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )