Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce crede presedintele despre venirea lui Mirel Radoi la carma nationalei de fotbal. Klaus Iohannis: Am de gand sa ma implic in ce organizarea sportului romanesc (VIDEO)

B1 B1,
Ce crede presedintele despre venirea lui Mirel Radoi la carma nationalei de fotbal. Klaus Iohannis: Am de gand sa ma implic in ce organizarea sportului romanesc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, marti, dupa ceremonia de decorare a fostului campion olimpic Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei, ca are de gand sa se implice de la Cotroceni in. continuă pe B1

Razvan Burleanu ofera detalii despre contractul lui Mirel Radoi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a vorbit dupa sedinta Comitetului Executiv de marti despre nominalizarea lui Mirel Radoi pentru postul de selectioner al primei reprezentative.

Gheorghe Hagi: Cred ca Mirel Radoi va fi antrenorul nationalei Romaniei

Gheorghe Hagi crede ca noul selectioner al nationalei va fi Mirel Radoi. Eu zic ca echipa nationala are antrenor, asa cred eu. Cred ca Radoi va fi. Asa, ca opinie a mea, si Mircea Lucescu ar fi.

Gheorghe Hagi: Cred ca Mirel Radoi va fi antrenorul nationalei Romaniei

Antrenorul formatiei Viitorul Constanta, Gheorghe Hagi, crede ca noul selectioner al nationalei va fi Mirel Radoi. El considera ca principala problema a nationalei este ca nu mai stie sa atace.

Anamaria Prodan, acuzatii dure la adresa lui Mirel Radoi. Ce spune despre noul antrenor al nationalei

Mirel Radoi este noul selectioner al nationalei Romaniei, in urma votului exprimat de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in sedinta de marti, 26 noiembrie. Nici nu a apucat sa preia fraiele nationalei, ca Radoi a primit deja un val de critici. Anamaria Prodan il acuza ca nu va convoca jucatori impresariati de ea .

OFICIAL Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei - il inlocuieste pe Cosmin Contra

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca prima reprezentativa a tarii va intra intr-o noua era, aceea in care selectioner va fi Mirel Radoi.

Mirel Radoi, noul antrenor al nationalei Romaniei. Ce intelegere au facut selectionerul si membrii FRF

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal FRF) a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al echipei nationale. Propunerea va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al FRF, in cadrul sedintei de marti, 26 noiembrie. Decizia vine dupa ce Cosmin Contra a plecat de pe banca tehnica, iar Gica Hagi si .

Mirel Radoi a fost uns selectioner! Ce obiective i-a trasat Razvan Burleanu

Mirel Radoi este noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Tehnicianul va conduce, in paralel, si echipa nationala de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale de fotbal

Agerpres a anuntat in exclusiviate aprobarea Comitetului Executiv al Federatiei Romane de fotbal a numirii antrenorului Mirel Radoi in functia de selectioner al echipei nationale.

Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, marti, numirea lui Mirel Radoi in functia de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Mirel Radoi este noul selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este noul selectioner al echipei nationale de fotbal, dupa ce numirea sa a fost aprobata, marti, cu unanimitate de voturi de catre Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, a declarat un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )