Libnet.ro
UNICEF

23:15

Credit cu dobanda preferentiala pentru clientii care vor autoturisme hibrid si electrice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Credit cu dobanda preferentiala pentru clientii care vor autoturisme hibrid si electrice

BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, cea mai noua banca din tara noastra, a lansat, prin marca sa comerciala Cetelem, creditul cu dobanda preferentiala pentru clientii bancii care vor sa cumpere autoturisme hibrid si electrice. Banca a anuntat si ca extinde parteneriatul cu importatorul auto Hyundai, finantand achizitionarea modelelor Ioniq si Kona Electric. continuă pe Ziarul Bursa

Faze tari:Anna este antrenoare de yoga pentru perversii care vor bataita n stil sado-maso; I-a furat iubitei cardul si i-a platit amantei o vacanta la Paris. Cum s-a razbunat aceasta; Valiza mea, parodie muzicala marca Starea Natiei n care Dragnea deplng

Hacker la 14 ani. Adolescent anchetat pentru ca a spart contul de Facebook al unui prieten. Un adolescent de 14 ani din Valcea este anchetat de. Fotografiile unui episod istoric pe care Romania a vrut sa-l uite. 20 de imagini interzise in comunism si recuperate miraculos. Soldati romani zambesc de pe.

Consiliul Concurentei: Persoanele care vor sa isi refinanteze creditele la alte banci intampina greutati! Ce solutie propune?

Neajunsurile constate de Consiliul Concurentei in urma unei anchete pe piata bancara de retail: refinantarea nu reprezinta o solutie viabila pentru clientii cu credite ipotecare, inca nu exista un site de comparare a ofertelor bancare, desi legislatia.

Liviu Dragnea anunta noi transferuri de parlamentari: Sunt multi care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord cu asta (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca sunt multi parlamentari care vor sa treaca la PSD. Liderul social-democrat a precizat ca el este de acord cu acest lucru, dar asta.

Schimbare IMPORTANTA pentru romanii care stau la casa! Legea care ii LOVESTE in plin - E OBLIGATORIE!

Schimbari majore pentru romanii care stau la casa. Parlamentarii vor sa adopte un proiect de lege care ii va obliga sa se racordeze la la serviciul public de canalizare. in caz contrar, amenzile se ridica.

Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Presedintele Comisiei speciale pentru elaborarea legilor Justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri ca legislatia in domeniul Justitiei din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest.

Probleme tehnice pentru clientii BRD care au carduri Mastercard: nu pot realiza plati online

Clientii BRD posesori de carduri emise de catre schema de plata Mastercard nu pot efectua tranzactii online din cauza unei probleme de ordin tehnic, se arata intr-o informare transmisa de banca clientilor.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna de cosmar. Nimic nu le iese!

Luna noiembrie aduce doar probleme pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar.

Horoscop noiembrie. Zodiile care vor avea noroc la bani

Luna noiembrie vine numai cu bucurii din punct de vedere financiar pentru aceste zodii. Iata care sunt zodiile care se imbogatesc in luna noiembrie. Se vor trezi cu conturile pline. Nativii zodiei Capricorn sunt.

ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in acaesta saptamana! Care vor fi cele mai afectate zone!

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada. De la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar.

ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in aceasta saptamana! Care vor fi cele mai afectate zone!

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada. De la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )