Libnet.ro
UNICEF

01:05

Credite de 20 de milioane de euro pentru IMM-uri, cu dobanda subventionata si garantii europene, in doi ani si jumatate, la o banca din Romania

Hotnews Hotnews,
 Credite de 20 de milioane de euro pentru IMM-uri, cu dobanda subventionata si garantii europene, in doi ani si jumatate, la o banca din Romania

Intreprinderi mici si mijlocii din Romania au luat credite de la ProCredit Bank in valoarea totala de 20 milioane de euro, cu dobanda subventionata si garantii europene, prin instrumentul JEREMIE, din decembrie 2013 pana in prezent, a anuntat, luni, banca. continuă pe Hotnews

ProCredit Bank a acordat IMM-urilor credite JEREMIE in valoare totala de peste 20 milioane de euro

ProCredit Bank a acordat intr-un an si jumatate credite JEREMIE in valoare de peste 20 milioane de euro. Creditele pentru IMM-uri prin progamul JEREMIE au inceput sa fie acordate dupa semnarea primului acord cu Fondul European de Investitii, in.

Cristiano Ronaldo a donat 7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal

Cristiano Ronaldo a donat sapte milioane de euro pentru victimele cutremului din Nepal, scrie Digi Sport. Fotbalistul de la Real Madrid spera, ca prin gestul sau, sa dea un exemplu si altor jucatori si oameni din.

ProCredit Bank a acordat IMM-urilor credite JEREMIE de peste 20 milioane de euro

ProCredit Bank a acordat IMM-urilor credite JEREMIE in valoare de peste 10 milioane de euro in moneda europeana si de alte 10 milioane de euro acordate in moneda nationala, de la data semnarii primului acord cu Fondul European de Investitii, in decembrie 2013.

Situatie tensionata la CE Hunedoara: Sindicatele ies in strada, Guvernul nu gaseste solutii, iar ajutorul de salvare nu poate fi dat pana nu este rambursat un alt sprijin de stat de 8 milioane de euro

Sindicatele energeticienilor din termocentralele de la Deva si Paroseni vor picheta marti sediul Prefecturii Hunedoara pentru a cere rezolvarea problemelor de la Complexul Energetic Hunedoara. Si sindicatul Muntele, reprezentativ la nivelul companiei, intentioneaza sa organizeze un amplu protest, insa pe 22 mai. CE Hunedoara a ajuns intr-o situatie atat de grava incat se afla la un pas de faliment. De altfel, la Tribunalul Hunedoara este inregistrat un dosar de insolventa in care s-au inscris pana acum cinci creditori, lista fiind deschisa si pentru altii pana pe 18 iunie 2015 cand va avea loc sedinta de judecata. Sindicatele mai cer si acordarea ajutorului de stat de 37,7 milioane euro promis de Guvern. Insa sprijinul nu poate fi dat pana nu este returnat un alt ajutor de stat de 8 milioane de euro, acordat in perioada 2008-2011 in urma unor decizii ale fostilor ministri Vosganian si Videanu.

CNADNR va plati despagubiri de 8,6 milioane euro constructorului unei portiuni din autostrada A3

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) trebuie sa plateasca despagubiri de 8,6 milioane de euro catre o companie italiana de constructii, pentru tergiversarea lucrarilor la o portiune din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, a decis joi Tribunalul Bucuresti. Decizia instantei nu este definitiva.

Prime de mii de euro pentru sefii de la Transelectrica

Sefii de la Transelectrica, acolo unde statul este majoritar, au prime de milioane de euro, a dezvaluit B1 TV.

FC Barcelona ofera 80 milioane de euro pentru un jucator al Juventus

Clubul Juventus Torino a refuzat o oferta de 80 milioane de euro de la FC Barcelona pentru jucatorul francez Paul Pogba, potrivit Mediafax. Motivul refuzului se pare ca este faptul ca Juventuv este de parere ca.

Sonae Sierra a avut profit net de 12,6 milioane euro, in primul trimestru

Sonae Sierra a inregistrat in primele trei luni ale anului un profit net de 12,5 milioane euro, fata de 11,8 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, reprezentand o crestere de 7%.

BERD a investit 75 milioane euro in obligatiunile emise de Primaria Bucuresti

BERD a investit 333 de milioane de lei 75 milioane euro) in emisiunea de obligatiuni de 2,2 miliarde lei 500 milioane euro) lansata de Primaria Bucuresti, emisiune care este listata din 5 mai pe Bursa de Valori Bucuresti.

Instalatiile de taxare de la metrou, modernizate cu peste 40 milioane euro

Metrorex vrea sa contracteze lucrari de modernizare a instalatiilor de control al accesului la metrou, contractul avand o valoare estimata de 186 milioane lei 42 milioane euro), inclusiv TVA, scrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )