Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cresc creditele neperformante din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Cresc creditele neperformante din cauza coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronaviru. continuă pe România Liberă

Analisti: Bancile europene se pregatesc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului, analistii anticipand ca vor anunta constituirea unor provizioane de ordinul miliardelor si revizuirea profiturilor, atunci cand vor raporta rezultatele trimestriale, in urmatoarele doua saptamani, transmite Reuters, citat de news. ro. Bancile din regiune erau deja sub presiune inainte de criza, din cauza costurilor ridicate, rentabilitatii reduse si a necesitatii de a innoi tehnologia invechita. Fuziunile, care ar fi putut rezolva aceste probleme, au fost dificil de realizat din cauza piedicilor existente la nivel national.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

Si-a pierdut locul de munca din cauza coronavirusului, dar a devenit milionar peste noapte

Noroc incredibil pentru un tanar care si-a pierdut jobul din cauza coronavirusului.

Un detinut american care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu cateva saptamani inainte de a fi pus in libertate

Un detinut din Michigan care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu doar cateva saptamani inainte de a fi eliberat, potrivit CNN. Barbatul refuzase sa fie pus in libertate conditionat la inceputul anului.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Carrefour reduce la jumatate dividendele pentru 2019

Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, a anuntat luni ca reduce la jumatate dividendele aferente anului 2019 si ca va organiza adunarea generala a actionarilor prin videoconferinta, din cauza epidemiei de coronavirus.

UPDATE 27 de decese din cauza coronavirusului raportate luni in Romania. Bilantul ajunge la 478 Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19

Alte 18 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni, astfel ca bilantul a ajuns la 460. Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19, fiind inregistrate zeci de imbolnaviri. -------------------------21:18 Alte noua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni seara in Romania, bilantul ajungand la 478. 16:17 Numarul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 469, alte noua decese fiind raportate luni dupa amiaza.

COVID-19. Primul medic roman mort din cauza coronavirusului. Un doctor din Constanta, tratat la Institutul Matei Bals din Capitala (VIDEO)

Inca un cadru medical a murit de coronavirus in Romania, miercuri dimineata. Este vorba despre un cunoscut doctor din Constanta, care era internat la Bucuresti, unde fusese diagnosticat cu COVID-19. Asta dupa ce.

TRUMP ANUNTA CA VA SUSPENDA TOATA IMIGRATIA iN S.U.A., DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI

Cel de-al patrulea deces in randul cadrelor medicale din cauza coronavirusului - o infirmiera din Arad

O infirmiera in Arad, in varsta de 56 de ani a decedat luni, in urma infectarii cu COVID-19. Este cel de-al patrulea deces inregistrat in randul cadrelor medicale. Femeia a fost internata in ultimele doua saptamani, dupa diagnosticare, la terapie intensiva.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )