Libnet.ro
UNICEF

14:30

A crescut numarul pacientilor cu COVID. 197 de calaraseni au fost testati pozitiv

Adevărul Adevărul,
A crescut numarul pacientilor cu COVID. 197 de calaraseni au fost testati pozitiv

Dupa recordul de infectari cu COVID-19 in Romania, si in judetul Calarasi a crescut numarul imbolnavirilor. inca sapte cazuri au fost raportate in ultimele 24 de ore, ajungandu-se la un total de 197 de pacienti. continuă pe Adevărul

MAE: Doi romani, unul aflat in Insula Thassos si un altul in Paralia Katerini, au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca doi romani in Grecia au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Primul se afla in insula Thassos, iar al doilea in Paralia Katerini.

Coronavirus. inca un deces, inregistrat la Spitalul Slatina. Numarul pacientilor confirmati se apropie de 300

Un barbat a murit la spitalul din Slatina, fiind al 12-lea deces al unui pacient din judetul Olt. Numarul pacientilor pozitivi se apropie in judet de 300.

PE FONDUL SEZONULUI DE FOC DIN CALIFORNIA: Mai multe tabere de pompieri detinuti au fost testati pozitiv cu covid

Pe masura ce sezonul incendiilor din California se apropie, peste jumatate dintre pompierii statului nu sunt disponibili pentru a servi in nord, dupa ce oficialii au plasat 12 din 43 de tabere de pompieri in carantina, din cauza unui focar gigant COVID-19 la o inchisoarea din zona Lassen - care serveste ca centru de instruire a pompierilor, relateaza Zerohedge.

Un nou numar record de infectari cu noul coronavirus. 614 romani au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore

Alte 614 infectari cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore, dupa ce miercuri, Romania a inregistrat 555 de cazuri. Cu datele raportate joi, au fost confirmate 30. 789 de cazuri de Covid-19 in Romania.

MAE: 99 de romani au fost testati pozitiv de coronavirus in Austria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 99 de cetateni romani au fost confirmati cu coronavirus in orasul austriac Linz. Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata si nu s-au primit solicitari de asistenta consulara, scrie News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )