Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: 99 de romani au fost testati pozitiv de coronavirus in Austria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: 99 de romani au fost testati pozitiv de coronavirus in Austria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 99 de cetateni romani au fost confirmati cu coronavirus in orasul austriac Linz. Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata si nu s-au primit solicitari de asistenta consulara, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

PE FONDUL SEZONULUI DE FOC DIN CALIFORNIA: Mai multe tabere de pompieri detinuti au fost testati pozitiv cu covid

Pe masura ce sezonul incendiilor din California se apropie, peste jumatate dintre pompierii statului nu sunt disponibili pentru a servi in nord, dupa ce oficialii au plasat 12 din 43 de tabere de pompieri in carantina, din cauza unui focar gigant COVID-19 la o inchisoarea din zona Lassen - care serveste ca centru de instruire a pompierilor, relateaza Zerohedge.

Prefectul de Cluj Mircea Abrudean si familia, testati pozitiv cu cornavirus

Prefectul de Cluj Mircea Abrudean si familia, inclusiv baietelul de 9 luni au fost testati pozitiv cu cornavirus, a informat oficialul, duminica, potrivit Mediafax.

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

Frances Tiafoe (81 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul american Frances Tiafoe, locul 81 ATP, a fost testat pozitiv cu coronavirus la un turneu demonstrativ din Atlanta.

Alerta in Liga 1! Un arbitru de centru a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Iulian Calin, centralul care a oficiat la partida Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe din faza playout a campionatului de Liga 1, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr, a fost testata pozitiv cu COVID-19 - presa

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american, a fost testata pozitiv cu COVID-19, informeaza New York Times.

Un fost selectioner al Braziliei a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Vanderlei Luxemburgo, fost selectioner al Braziliei si actual antrenor al echipei Palmeiras, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

UPDATE O turista romanca a fost testata pozitiv pentru COVID-19 in insula Creta (presa greaca) Primele informatii oficiale

O romanca venita in vacanta in insula greaca Creta impreuna cu sotul ei a fost confirmata sambata de autoritatile grecesti ca fiind infectata cu noul coronavirus, relateaza publicatia greaca keeptalkinggreece. com, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )