Libnet.ro
UNICEF

18:00

Crescuti pentru a fi liberi. Povesti din Centrul si Estul Europei

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Crescuti pentru a fi liberi. Povesti din Centrul si Estul Europei

Mai multe radiouri nationale din Europa Centrala si de Est s-au alaturat initiativei Radio Romania Cultural de a celebra si a cerceta deopotriva cei 30 de ani trecuti de la caderea regimurilor comuniste, prin realizarea unei serii de documentare radio originale reunite sub titlul: Crescuti pentru a fi liberi. Povesti din Centrul si Estul Europei. continuă pe Ceaşca de Cultură

FMI si-a redus estimarea pentru economia Romaniei din 2019 la 3,1%

Fondul Monetar International FMI) estimeaza, in cel mai recent World Economic Outlook, din aprilie 2019, ca economia Romaniei va creste cu 3,1% anul acesta, sub estimarea de 3,4% din octombrie 2018, potrivit Mediafax.

ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ioana Filipescu, Deloitte Romania: Piata continua sa ofere oportunitati. Vedem initiative de exit ale unor proprietari de afaceri care vor sa beneficieze pe aceasta fereastra de oportunitate Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata estimarile Deloitte Romania. Potrivit companiei, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 milioane de euro.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )