Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crestere cu 6% a vanzarilor grupului Roche in primele noua luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crestere cu 6% a vanzarilor grupului Roche in primele noua luni ale anului

Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35. 525 milioane de franci elvetieni, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Wetterbest, crestere de 25% a cifrei de afaceri

Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, prezenta pe piata prin brandul Wetterbest, anunta o crestere de 25% in primele noua luni ale anului 2015, ajungand la o cifra de afaceri de 78 milioane lei si un volum de aproximativ 2,5 milioane mp de tigla metalica, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Vanzarile Auto Italia au crescut cu 36.8% in primele 9 luni ale anului

Auto Italia, importatorul marcilor Jeep, Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Maserati si Abarth, a comercializat pe piata din Romania, in primele trei trimestre ale acestui an, un total de 3. 040 de autovehicule, in crestere cu 36,8% fata de nivelul consemnat in aceeasi perioada a anului 2014, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Grupul KMG International a intrat pe profit la noua luni

Primele noua luni ale acestui an au adus grupului KMG International, parte a companiei nationale de petrol si gaze din Kazakhstan - KazMunayGas, o crestere de 11% a rezultatului operational si un profit net de 11,4 milioane USD, fata de o valoare negativa de 30 milioane USD in perioada similara din 2014.

Veniturile Orange Romania au crescut cu 3,2% in noua luni

Veniturile Orange Romania au crescut cu 3,2% in primele noua luni ale acestui an, la 697 de milioane de euro, in timp ce in trimestrul al treilea au avansat cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 243,2 milioane de euro, potrivit datelor publicate ieri de companie, citate de Mediafax.

Veniturile Orange Romania au crescut cu 3,2% in noua luni, la 697 milioane euro

Veniturile Orange Romania au crescut cu 3,2% in primele noua luni ale acestui an, la 697 de milioane de euro, in timp ce in trimestrul al treilea au avansat cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 243,2 milioane de euro, potrivit datelor publicate joi de companie.

Cosmetic Plant si-a majorat exporturile cu 145%

Cosmetic Plant, unul dintre producatori locali de cosmetice, anunta finalizarea unei noi investitii in linia de productie de la Cluj-Napoca, precum si majorarea business-ului si a exporturilor, in primele trei trimestre ale anului in curs.

Turistii straini au cheltuit in Grecia 10,4 miliarde de euro

In Grecia, veniturile din turism au urcat cu 7,1% in primele opt luni ale acestui an, adica 10. 4 miliarde de euro, aproape o treime din suma fiind inregistrata in august, arata datele publicate joi de Banca Centrala a Greciei BoG), transmite site-ul ekathimerini. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )