Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cresterea afacerilor din zona euro, cea mai slaba din ultimele sase luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea afacerilor din zona euro, cea mai slaba din ultimele sase luni

Sectorul afacerilor din zona euro a consemnat, in iunie, cea mai slaba crestere din ultimele sase luni, potrivit unui sondaj Markit. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditatea din iunie 2014, cea mai slaba din ianuarie 2005 incoace

La Sibex, sedinta de luni, 30 iunie, a pus punct celui de-al doilea trimestru din an fara a aduce vreun reviriment al lichiditatii.

Rata somajului din zona euro a ramas stabila, la 11,6%

Numarul somerilor din zona euro a scazut in mai la 18,552 milioane de persoane, de la 18,580 milioane in aprilie, dar rata somajului s-a mentinut la 11,6%, deoarece regiunea isi revine lent din cea mai indelungata perioada de recesiune, arata date publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

FOTO VIDEO Cum arata groapa de gunoi din varful muntelui, cea mai mare aberatie realizata cu fonduri UE, loc unde vor ajunge 350.000 de tone de deseuri

Dezastrul ecologic din masivul Giumalau, zona pasului Mestecanis, acolo unde Consiliul Judetean Suceava construieste o groapa de gunoi, dezvaluit intr-o filmare aeriana. Cum arata locul unde vor ajunge 350. 000 de tone de deseuri.

FOTO VIDEO Cum arata groapa de gunoi din varful muntelui, cea mai mare aberatie realizata cu fonduri UE

Dezastrul ecologic din masivul Giumalau, zona pasului Mestecanis, acolo unde Consiliul Judetean Suceava construieste o groapa de gunoi, dezvaluit intr-o filmare aeriana. Cum arata locul unde vor ajunge 350. 000 de tone de deseuri.

EY: Zona euro se asteapta la o crestere economica de 1,1% in 2014

Dupa doi ani de scadere a PIB-ului, zona euro se asteapta la o crestere de 1,1% in 2014, urmata de o accelerare de pana la 1,5% in 2015 si de un ritm usor mai rapid in perioada 2016 - 2018, conform editiei de vara a prognozei EY eurozone Forecast EEF), trimisa redactiei.

Andrei Radulescu., Banca Transilvania: Decizia BNR de a mentine dobanda de referinta la 3,5% si a rezervelor minime obligatorii la depzitele in lei si scaderea celor pentru valuta era asteptata de piata.

Deciziile BNR de astazi au confirmat scenariul macroeconomic central elaborat de Banca Transilvania. Dupa parerea noastra, reducerea ratei RMO aplicabila pasivelor in valuta a fost determinata de noile decizii de relaxare a politicii monetare din Zona Euro de la sedinta din iunie), intr-un context caracterizat prin consolidarea stabilitatii financiare pe plan intern, dar si de climatul benign din pietele financiare internationale. explica coordonatrul Departamentului de analiza al BT, Andrei Radulescu.

Tom Kha Gai. Cum se gateste cea mai cunoscuta supa thailandeza

Tom Kha Gai este probabil cea mai cunoscuta si mai apreciata supa din bucataria thailandeza. Succesul acestui fel de mancare se bazeaza pe o combinatie de arome, aparent, din registre diferite lapte de cocos alaturi de kaffir lime, ceapa sau ardei iute), dar care impreuna realizeaza ceva cu adevarat delicios.

VIDEO Tot America ramane cea mai mareata tara din lume. La Hollywood

Ziua Nationala a SUA nu este doar un motiv de sarbatoare pentru americani, in fiecare an, pe 4 iulie, ci si una dintre temele preferate ale cineastilor americani. Cum altfel, in cea mai mareata tara din lume, dupa cum o considera americanii. Cu bunele si cu relele ei.

Exemplu de modestie, marca Halep: Ce-si dorea Simona anul trecut si unde a ajuns acum cea mai buna jucatoare a noastra

Simona Halep este cu siguranta cea mai buna jucatoare de tenis a noastra din toate timpurile, fiind la un pas de locul doi mondial.

KPMG: Romania, printre tarile cu rata cea mai redusa de contractare a fondurilor europene

Tarile cu rata cea mai redusa de contractare a fondurilor europene, la finalul anului trecut, au fost Slovacia si Romania, potrivit unui studiu KPMG menit sa furnizeze o imagine de ansamblu a progresului inregistrat de Cadrele Strategice Nationale de Referinta in apropierea sfarsitului perioadei de programare 2007-2013, in Europa Centrala si de Est.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )