Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cresterea BET-FI, de peste patru ori mai mare fata de cea a BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea BET-FI, de peste patru ori mai mare fata de cea a BET

Indicele BET-FI, care urmareste evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea, a marcat un avans de 30,04%, in perioada 30 decembrie 2016 - 29 decembrie 2017, in raport cu moneda euro, de circa patru ori si jumatate mai mare fata de cresterea consemnata de indicele BET, care a fost de doar 6,65%. continuă pe Ziarul Bursa

Nuclearelectrica prevede o crestere de cinci ori mai mare a profitului brut, in acest an

Producatorul de energie Nuclearelectrica estimeaza ca va obtine in acest an un profit brut de 365 de.

Isarescu: Daca fortam cresterea economica peste ceea ce poate da economia va rezulta acumularea de dezechilibre si tensiuni/ Ne-am apropiat de nivelul de dezvoltare a UE, dar nu intreaga tara, ci doar anumite regiuni

Sunt convins ca investitiile trebuie prioritizate astfel incat acestea sa sprijine cresterea economica. Investitiile in infrastructura de educatie, de sanatate, dar si rutiera) au nu numai un rol economic, ci si unul social. Romania are cea mai mare disparitate regionala dintre statele UE. Chiar si Comisia Europeana a remarcat faptul ca decalajele dintre zonele de devoltare a Romaniei s-au adancit, conducand la aparitia unor poli de competitivitate regionala. Am avut convergenta, ne-am apropiat de nivelul de dezvoltare a UE, dar nu la nivelul intregii tari, ci numai la nivelul anumitor regiuni, a spus luni Guvernatorul BNR, MUgur Isarescu, la o coferinta de specialitate organizata de BNR si de cursdeguvernare. ro.

Investitie in Arad de peste 18 milioane de euro pentru cel mai mare depozit de carburanti

OMV Romania a inceput constructia celui mai mare depozit de carburanti din vestul Romaniei, la Arad,.

Rata somajului din decembrie: 4.6%, mai mare in cazul barbatilor

In luna decembrie 2017, rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 4,6%, in scadere fata de cea inregistrata in luna noiembrie cand fusese de 4,7%), a transmis miercuri Institutul National de Statistica. Rata somajului la barbati a fost cu 1,8 puncte procentuale mai mare decat la femei.

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare. Desi nu exista un semnal ca ar veni un astfel de seism prea curand, fiecare judet al tarii va avea.

Cea mai mare banca din Australia, actionata in instanta pentru manipularea dobanzii

Commonwealth Bank of Australia, cea mai mare banca din Australia, este actionata in judecata de autoritatea nationala de reglementare a valorilor mobiliare pentru manipularea dobanzii de referinta swap BBSW utilizata la stabilirea preturilor derivatelor, ceea ce amplifica problemele judiciare ale acestei institutii financiare.

Primaria Sector 3 va face licitatie pentru atribuirea parcarilor de resedinta, acolo unde cererea este mai mare decat oferta

Primaria Sector 3 va face licitatie pentru atribuirea parcarilor de resedinta, acolo unde cererea este mai mare decat oferta, potrivit noului regulament de atribuire a parcarilor de resedinta, adoptat luni de Consiliul local. Primarul Robert Negoita a explicat pentru HotNews. ro ca licitatia se va face doar pentru parcarile de resedinta nou construite si pentru cele care se elibereaza, doar in cazul in care cererea este mai mare decat oferta. In rest, se vor atribui pe baza de solicitare, ca si pana acum.

Surse: Cel mai mare grup bancar rus negociaza vanzarea subsidiarei sale din Turcia

Cel mai mare grup bancar rus, Sberbank, negociaza cu posibili investitori vanzarea subsidiarei din Turcia, Denizbank, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, confrom Agerpres.

Arafat: 41% din masinile de pompieri pentru interventii la incendii au o vechime mai mare de 30 de ani

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat marti la Giurgiu ca 41% din masinile de pompieri pentru interventie la incendii au o vechime de peste 30 de ani si sunt masini SMURD sau ambulante extrem de uzate, cu o vechime de zece ani sau care au depasit 700. 000 de kilometri, relateaza Agerpres.

Seful Agentiei Europene a Medicamentelor: Sediul temporar din Amsterdam nu este optim, e de doua ori mai mic decat sediul de la Londra

Sediul temporar al Agentiei Europene a Medicamentelor nu este optim, dar este cel mai bun posibil in conditiile in care institutia se grabeste sa-si relocheze birourile din Londra, iar noul sediu este in proces de constructie, spune directorul executiv al Agentiei, Guido Rasi, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )