Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cresterea ROBOR - mai devastatoare decat aprecierea CHF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea ROBOR - mai devastatoare decat aprecierea CHF

Cresterea indicelui ROBOR se va dovedi mult mai devastatoare decat a fost aprecierea francului elvetian CHF), considera, la unison, clientii imprumutati in CHF, care, dupa ce au incasat riscul valutar, urmeaza sa se lupte cu majorarea dobanzilor. Cativa dintre acestia ne-au impartasit din experientele si temerile pe care le au, acestea fiind redate mai jos, in integralitatea lor. continuă pe Ziarul Bursa

Mai bun decat iPhone X: s-a lansat oficial Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6X a fost dezvaluit oficial in cadrul unui eveniment desfasurat in China. Cu aceasta ocazie, terminalul a fost definit ca fiind mai bun decat Oppo R15 sau iPhone X pe partea de captura foto. in mai multe teritorii din lumea aceasta, conceptul de marketing nu se refera doar la un mod creativ de [].

Teodorovici: Vom asculta argumentele BNR pentru cresterea ROBOR

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat miercuri pe piata interbancara la nivelul de 2,42%, de la 2,28% cat era marti, reiese din.

Simona Halep recunoaste: Coco Vandeweghe a jucat mai bine decat mine

Simona Halep a declarat, vineri, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Stuttgart, de Coco Vandeweghe, ca americanca s-a impus deoarece a jucat mai bine si a fost puternica pe tot parcursul.

Cu un singur barbat se poate repopula intreaga planeta, mai repede decat iti imaginezi. Iata de cat timp e nevoie

Credeai ca te cunosti atat de bine incat secretele corpului tau, pur si simplu, nu mai exista pentru tine? Ei bine, vei fi surprins sa afli cat de putine lucruri cunosti, de fapt, despre propria ta persoana. Citeste.

Mercedes extinde gama noului G-Class. Nemtii vor o versiune si mai tare decat G63, dar si una de lux cu emblema Maybach

Constructorul german de automobile intentioneaza sa extinda si mai mult gama actualei generatii G-Class. Cel putin asta a dat de inteles un reprezentant Mercedes-Benz intr-un interviu recent.

Medic imagist: Mamografele expun sanul la doze foarte mici de radiatii. Beneficiile sunt net mai mari decat riscurile

Mamografia este o investigatie imagistica obligatorie in cadrul screeningului pentru depistarea precoce a cancerului la san, in cazul femeilor peste 40 de ani. Uneori, atunci cand exista suspiciuni, investigatia trebuie efectuata si de catre femeile mai tinere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )