Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crezul actorului Radu Beligan: M-am nascut odata cu Romania cea mare si sunt legat ombilical de ea. il rog fierbinte pe Dumnezeu sa aiba grija de Romania

Adevărul Adevărul,
Crezul actorului Radu Beligan: M-am nascut odata cu Romania cea mare si sunt legat ombilical de ea. il rog fierbinte pe Dumnezeu sa aiba grija de Romania

Actorul Radu Beligan a devenit pe 30 martie 2012 cetatean de onoare al municipiului Bacau, in acelasi timp cu Paul Grigoriu si Diana Lupescu. Actorul, in varsta de 97 de ani, a murit astazi la Bucuresti. Teatrul de Vara din Bacau ii poarta numele. indragitul actor, mentionat in Cartea Recordurilor, s-a nascut in comuna bacauana Filipesti in 1918. continuă pe Adevărul

Romanii cer doliu national dupa moartea actorului Radu Beligan

Senatorul PSD Sorin Iliesiu si jurnalistul Dan Constantin, senior editor la Jurnalul national, sunt de parere ca in Romania ar trebui sa se declare doliu national, dupa moartea actorului Radu.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Reactii: Odata cu disparitia lui, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani.

Gabriela Firea propune ca o piateta din Capitala sa poarte numele actorului Radu Beligan

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca la urmatoarea sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va introduce pe ordinea de zi un proiect de hotarare prin care piateta.

intruchiparea desavarsita a actorului paraseste scena. Mesajele oficialilor romani dupa moartea lui Radu Beligan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante la adresa actorului Radu Beligan. Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a.

Radu Beligan a murit. Iohannis: Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cantec si imbold. Ciolos: Parea nemuritor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au transmis mesaje de condoleante la moartea actorului Radu Beligan, care s-a stins din viata, astazi, la varsta de 97 de ani.

VIDEO+FOTO. Rolurile memorabile ale lui Radu Beligan. Ultimul a fost in Nemuritorul

Seniorul teatrului romanesc, maestrul Radu Beligan, s-a nascut la 14 decembrie 1918, la Galbeni, in apropiere de orasul Roman si s-a stins din viata miercuri, 20 iulie 2016, la Bucuresti. El a avut o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio.

Radu Beligan a murit. Lumea teatrului, devastata de disparitia actorului. Arsinel: Sa-i pastram o imagine de monument

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. La auzul vestii, colegii de scena ai maestrului si-au exprimat la unison durerea.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

Radu Beligan a fost intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, iar prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Alexandru Arsinel, dupa moartea lui Radu Beligan: M-a facut sa-mi dau seama de dimensiunea talentului meu

Radu Beligan a murit. Odata cu moartea lui Radu Beligan dispare o minunata poveste a teatrului romanesc, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, actorul Alexandru Arsinel. Odata cu disparitia lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )