Libnet.ro
UNICEF

05:30

Crima din Caracal: Sefii STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor, acuzati de seful Comisiei IT din Parlament pentru slaba performanta a 112

Adevărul Adevărul,
Crima din Caracal: Sefii STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor, acuzati de seful Comisiei IT din Parlament pentru slaba performanta a 112

Crima abominabila din Caracal readuce in atentie incompetenta autoritatilor in localiizarea apelurilor la 112. Deputatul USR Catalin Drula, presedintele Comisiei IT din Parlament, ii considera responsabili pentru neimplementarea unei solutii tehnice performante de localizare a apelurilor la 112 pe sefii STS, ANCOM si Ministerului Comunicatiilor. continuă pe Adevărul

Oficialii STS, ANCOM si ai Ministerului Comunicatiilor, acuzati ca ar fi responsabili pentru neimplementarea unor solutii gratuite de imbunatatire a localizarii apelurilor 112

Presedintele Comisiei IT din Parlament, Catalin Drula USR), sustine ca multe tari europene au implementat de mult timp solutii gratuite de localizare a apelurilor la 112. Aceste solutii, care functioneaza pe smartphone-uri cu Android si iOS fara sa-ti instalezi nicio aplicatie, trimit automat locatia de pe telefon la apelurile de urgenta. E vorba de un nenorocit de SMS de 100 de octeti si de asocierea lui cu apelul de urgenta. Dar nu, ei stau in blocaje de licitatii si contestatii de ani de zile pentru modernizarea 112, sustine Drula. UPDATE sambata, 09:40) Presedintele Comisiei IT din Parlament a transmis sambata catre HotNews. ro solicitarile oficiale facute catre STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor in care cere explicatii pentru neimplementarea unor solutii gratuite de localizare a apelurilor la 112.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri socante in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor au esuat in a implementa o solutie gratuita de imbunatatire a localizarii apelurilor 112 care se putea dovedi salvatoare in acest caz

Autoritatile romane s-au dovedit inca odata neputincioase in a interveni si a salva vieti. Dupa tragedia din Apuseni, elicopterul prabusit in lacul Siutghiol, acum o fata de 15 ani care a sunat la 112 si a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )