Libnet.ro
UNICEF

11:01

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Antena3 Antena3,
STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost. continuă pe Antena3

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Un sindicat din Politie ii cere presedintelui Iohannis convocarea CSAT, dupa crima din Caracal: Ce se intampla in Politia Romana este un atentat la siguranta nationala

Sindicatul politistilor Europol ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a analiza situatia din Politia Romana, unde sefii nu fac nimic altceva decat sa execute ordinul primit de la partid si s-a ajuns chiar la momentul in care siguranta nationala este pusa in pericol.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Cazul crimei din Caracal este cu atat mai grav cu cat STS trebuia sa poata localiza apelul victimei. Cum se face asta prin triangulatie si de ce apelul la 112 nu e chiar salvare in astfel de.

Politistii din Caracal ar fi asteptat pana dimineata sa intervina, desi stiau adresa barbatului suspectat de crima de noaptea (surse)

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca politistii din Caracal stiau locatia in care se afla Gheorghe Dinca inca de noaptea, dar nu au organizat un flagrant, asa cum le permitea legea, ci au preferat sa astepte autorizatie de perchezitie pentru dimineata.

Psiholog criminalist, in cazul crimelor din Caracal: Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face asa ceva

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre crima care a ingrozit Romania. Un barbat din Caracal a ucis cu brutalitate doua adolescente. Oasele si hainele lor au fost gasite in curtea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )