Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crima rezolvata dupa 700 de ani, cu ajutorul stiintei moderne

Antena3 Antena3,
Crima rezolvata dupa 700 de ani, cu ajutorul stiintei moderne

Misterul mortii unui nobil italian a fost rezolvat cu ajutorul stiintei, dupa aproape 700 de ani. Cangrande I della Scala a murit in 1329, decesul sau fiind considerat suspect la acea vreme. Moartea nobilului a. continuă pe Antena3

Masinile noi din Romania au in 2014 prima crestere dupa 6 ani. Cum a evoluat piata si ce masini au cumparat romanii

Inmatricularile de automobile noi si-au revenit considerabil in Romania, in 2014, avand o crestere de 21,4% fata de 2013, acest avans fiind primul rezultat pozitiv dupa sase ani de scadere consecutiva. Totodata, importurile de masini rulate au scazut cu 0,8%, iar tranzactiile cu masinile existente deja in piata interna reinmatriculari) au avansat cu 5,7% anul trecut. Dacia este cea mai bine vanduta marca de masini noi in Romania, iar Volkswagen este lider pe second-hand de import.

SUA redevin, dupa 15 ani, cea mai mare putere economica a lumii

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax .

Statele Unite au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China, relateaza Bloomberg. Cea mai mare economie a lumii va inregistra in acest an o crestere de.

Statele Unite au redevenit, dupa 15 ani, motorul economiei mondiale

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg,citat de MEDIAFAX. Cea mai mare economie.

SUA redevin, dupa 15 ani, cea mai mare putere economica a lumii

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax .

Steaua Bucuresti si-a aflat adversara din sferturile Eurocup la polo. Premiera dupa 26 ani

Steaua Bucuresti a reusit o premiera, dupa 26 de ani, o data cu accederea in semifinalele Eurocup la polo. Stelistii vor da piept cu italienii de la Circolo Posillipo Napoli in aceasta faza a competitiei.

Romania s-a calificat la Campionatul Mondial de handlbal masculin de tineret dupa 10 ani

Nationala de handbal masculin tineret a Romaniei s-a calificat duminica, la Pitesti, la Campionatul Mondial din 2015, la 10 ani de la ultima performanta similara, informeaza Mediafax. Reprezentativa Romaniei a.

Romania dupa 10 ani la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret

Nationala de tineret a Romaniei s-a calificat dupa un deceniu la Campionatul Mondial masculin rezervat echipelor sub 21 de ani.

Business report: Benzina sub 5 lei pe litru in Bucuresti, dupa patru ani de preturi in crestere; Fermierii din Europa, Asia si America de Sud isi cultiva pamanturile cu seminte romanesti; HARTA BENZINEI IN UE. Un roman, un bulgar si un ungur ajung la ben

Topul exporturilor alimentare romanesti. Grau in Egipt, nuci in China, oi in Libia si rapita in Olanda - acestea sunt exporturile-vedeta ale Romaniei dupa un an 2014 foarte bun la capitolul produse agroalimentare. In primele noua luni ale anului, valoarea alimentelor romanesti cumparate de straini a fost de aproape 4 miliarde de euro. Piata de capital se pregateste de un nou an pe plus. Anul 2015 debuteaza sub auspicii bune, in ciuda problemelor regionale, iar evolutia pietei de capital este prognozata a fi pozitiva. La fel ca anul trecut, randamentele nu vor fi gasite in depozite bancare, ci in actiuni listate si in fonduri mutuale. La fiecare.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )