Libnet.ro
UNICEF

19:15

CRIME iN SERIE iN CARACAL Fiica lui Gheorghe Dinca: Anchetatorii nu ne-au lasat sa intram in curte

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Fiica lui Gheorghe Dinca: Anchetatorii nu ne-au lasat sa intram in curte

Audierile continua in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor au ajuns si memebrii familiei lui Gheorghe Dinca, adica doi dintre baietii lui si fosta sotie. Potrivit Cancan. ro, toti s-au. continuă pe B1

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Fiica lui Gheorghe Dinca, primele declaratii halucinante: Autoritatile nu ne-au lasat

Anchetatorii nu ne-au lasat n. r. pe ea si pe mama ei, Elena) sa intram in curte. Nu ne-au lasat sa hranim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le.

UPDATE Cazul de la Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dinca: ,,Nu sunt alte probe in plus

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe D.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Motivarea deciziei de arestare a lui Gheorghe Dinca: S-au gasit trei telefoane mobile si mai multe bijuterii

Gheorghe Dinca a fost retinut in cazul crimelor in serie din Caracal. in motivarea deciziei arestarii se arata ca in casa acestuia s-au gasit 3 telefoane, un Samsung cu clapeta negru si albastru, un Alcatel.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, circ la audieri: A inceput sa PLANGA in fata procurorilor

Criminalul in serie din Caracal este audiat, luni, de procurori DIICOT. in fata anchetatorilor, barbatul de 66 de ani a facut un adevarat circ, potrivit stiripesurse. ro. Gheorghe Dinca s-a agitat, plangand.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca a fost dus, luni dimineata, in casa ororilor pentru o noua reconstituire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscut ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu, a fost adus luni dimineata in casa ororilor, pentru o noua.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca ar fi fost internat de opt ori la PSIHIATRIE: Ce diagnostic a primit(DOCUMENT)

Ies la iveala noi informatii despre Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a dezvaluit, luni, ca barbatul a fost internat la Psihiatrie de.

Reactie a DIICOT in cazul anchetei de la Caracal: care ar fi posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici

Sefa DIICOT a vorbit, duminica, despre ancheta derulata de procurori in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise de Gheorghe Dinca. Barbatul, care nu si-a recunoscut vinovatia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asista la perchezitiile care au loc in gospodaria sa. Procurorul-general al DIICOT, Georgiana Gosu, a vorbit cu jurnalistii .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura.

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )