Libnet.ro
UNICEF

18:30

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca ar fi fost internat de opt ori la PSIHIATRIE: Ce diagnostic a primit(DOCUMENT)

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca ar fi fost internat de opt ori la PSIHIATRIE: Ce diagnostic a primit(DOCUMENT)

Ies la iveala noi informatii despre Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a dezvaluit, luni, ca barbatul a fost internat la Psihiatrie de. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca a fost dus, luni dimineata, in casa ororilor pentru o noua reconstituire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscut ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu, a fost adus luni dimineata in casa ororilor, pentru o noua.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, circ la audieri: A inceput sa PLANGA in fata procurorilor

Criminalul in serie din Caracal este audiat, luni, de procurori DIICOT. in fata anchetatorilor, barbatul de 66 de ani a facut un adevarat circ, potrivit stiripesurse. ro. Gheorghe Dinca s-a agitat, plangand.

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data.

Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlastina

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu reconstituirea celor doua crime de la Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca e dus in locul tragediei. Procurorii refac pas cu pas ultimele ore din viata celor doua.

UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica dupa-amiaza, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele. UPDATE: Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a confirmat ca ucigasul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra si Luiza, dar aparatorul nu a vrut sa dea detalii.

Gheorghe Dinca a lucrat opt ani la spitalul din Caracal! Dezvaluiri din trecutul criminalului

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal a lucrat timp de 8 ani in spitalul din oras. Barbatul a fost geamgiu. Da, Gheorghe Dinca a lucrat la spitalul din Caracal timp de opt ani, intre 1984 si 1992. N-a lucra.

Au fost reluate cercetarile la Caracal. Gheorghe Dinca, adus din nou in casa ororilor. Avocat: in mod constant isi sustine nevinovatia

Au fost reluate cercetarilela casa suspectului din Caracal. La fata locului a fost adus si barbatul, pe numele caruia a fost emis mandat de arestare preventiva, fiind acuzat de viol si trafic de minori.

DIICOT preia cazul criminalului de la Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la Craiova

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt va declina catre DIICOT Craiova competenta in ancheta privind disparitia fetei de 15 ani din Caracal, potrivit unor surse judiciare. Suspectul, un barbat de 66 de ani din.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei, fata care ar fi fost ucisa bestial in Caracal. Gheorghe Dinca le-a spus asta procurorilor

Principalul suspect in cazul uciderii Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Caracal, mecanicul Gheorghe Dinca, neaga ca ar fi omorat-o pe tanara. in fata anchetatorilor, Dinca a sustinut ca nu a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )