Libnet.ro
UNICEF

06:00

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii expertizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii expertizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii experitizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

Exclusiv! Surse: Noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal - 112 i-a inchis telefonul Alexandrei

Surse din ancheta au precizat ca primul apel de 45 de secunde nu a ajuns la Politia Olt deoarece s-a intrerupt in timpul protocolului cu Dispeceratul. Apelul de la 11:07 cel de 2 minute si 20 de secunde, a fost.

Verificari ale Inspectiei Judiciare in cazul magistratilor care au instrumentat dosarul Caracal, dar si al asociatiei de procurori care a facut publice date din ancheta

Inspectia Judiciara anunta, luni, o ancheta in cazul magistratilor implicati in instrumentarea dosarului Caracal, precum si verificarea circumstantelor in care au fost date publicitatii presupuse informatii vizand derularea anchetei penale de catre o asociatie a procurorilor. Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) a prezentat sambata o cronologie a actiunilor anchetatorilor in cazul Caracal, fiind facuta si mentiunea ca nu au fost folosite echipamente de localizare ale SRI, lucru interzis dupa decizia Curtii Constitutionale.

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost abuzata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a abuzat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost violata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu: Se verifica daca magistratii implicati in caz au respectat procedurile si cum au fost facute publice date din ancheta

Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu in cazul crimelor de la Caracal. Institutia a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca se va verifica modul in care magistratii implicati in acest caz au.

Digi24: Cinci intrebari fara raspuns din ancheta crimelor de la Caracal

Toate institutiile implicate in cazul crimelor din Caracal au facut sau lucreaza la rapoarte. Informatiile preliminare scot la iveala nereguli grave, suspiciuni de incalcare a legii chiar, dar si o lipsa clara de coordonare a autoritatilor care trebuie sa raspunda in cazul rapirii unui minor dupa o procedura clar stabilita inca de acum opt ani. Iata cinci intrebari ramase, deocamdata, fara raspuns in acest caz.

Detalii uluitoare din ancheta crimelor de la Caracal. Primele concluzii ale Parchetului General

Tragedia de la Caracal care a ingrozit Romania scoate la ivealanoi detalii. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal nu le-au interzis politistilor sa patrunda in locuinta.

Exclusiv: Noi imagini din Casa Groazei de la Caracal

Antena 3 a prezentat noi imagini infioratoare din Casa Groazei de la Caracal.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )