Libnet.ro
UNICEF

15:15

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Audieri in Parlament: Ministrul de Interne, seful STS si fostul sef al Politiei Romane dau raportul

B1 B1,
CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Audieri in Parlament: Ministrul de Interne, seful STS si fostul sef al Politiei Romane dau raportul

Audieri in Parlament dupa tragedia din Caracal. Felul in care autoritatile au esuat in interventia de la Caracal va fi cercetat in Camera Deputatilor! Presedintele Comisei de aparare, siguranta si ordin. continuă pe B1

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Ce au gasit anchetatorii in CASA GROAZEI: 21 de dinti si fragmente OSOASE, in cenusa! (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminica la casa in care se presupune ca a avut loc crima, urmand sa fie facute noi cercetari.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Marturia unei foste angajate, despre suspect: ii placeau filmele de GROAZA (VIDEO)

O fosta angajata a presupusului criminal in serie din Caracal, barbatul suspectat ca a rapit si ucis cel putin doua fete pe care le-a luat la ocazie, a povestit cum este in casa barbatului, dar si cum acesta.

Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele socante din Caracal: Este un pshiopat criminal in serie motivat sexual!

Psihiatrul Tudorel Butoi a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre crimele care au oripilat si revoltat o intreaga tara, dar si despre procedurile birocratice care au intarziat ca politistii.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, circ la audieri: A inceput sa PLANGA in fata procurorilor

Criminalul in serie din Caracal este audiat, luni, de procurori DIICOT. in fata anchetatorilor, barbatul de 66 de ani a facut un adevarat circ, potrivit stiripesurse. ro. Gheorghe Dinca s-a agitat, plangand.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Motivarea deciziei de arestare a lui Gheorghe Dinca: S-au gasit trei telefoane mobile si mai multe bijuterii

Gheorghe Dinca a fost retinut in cazul crimelor in serie din Caracal. in motivarea deciziei arestarii se arata ca in casa acestuia s-au gasit 3 telefoane, un Samsung cu clapeta negru si albastru, un Alcatel.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ministerul Justitiei: O situatie halucinanta generata de lipsa de profesionalism, necorelare a activitatilor sau fuga de raspundere

Ministerul Justitiei reactioneaza in cazul crimelor in serie din Caracal si catalogheaza drept o situatie halucinanta generata de lipsa de profesionalism felul in care autoritatile au actionat in ac.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Cad primele capete: COMISAR SEF DIN POLITIA OLT, DAT AFARA (VIDEO)

Cad primele capete in cazul crimelor in serie din Caracal. Inspectorul sef al Politiei Romane,chestorul Ioan Buda, l-a dat afara pe adjunctul IPJ Olt, Nicolae Alexe.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS nu a localizat corect apelul uneia din fetele ucise, care a apucat sa sune la 112. Politia: Serviciul de Telecomunicatii Speciale ne-a dat trei adrese gresite (VIDEO)

Cele mai recente declaratii ale oficialilor Politiei Romane cu privire la crimele din Caracal paseaza responsabilitatea catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Potrivit purtatorului de cuvant al.

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Adjunctul DIICOT: Colegii mei cerceteaza haos Copaci, animale, lucruri aruncate unele peste altele, camioane de haine vechi, gropi, nu stiu de ce sapate

Georgiana Hosu, procurorul-sef adjunct al DIICOT, a furnizat informatii incredibile despre felul in care arata locuinta criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca. in acest moment colegii mei cerceteaza.

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Ministrul de Interne si directorul STS, vor fi audiati in Parlament

Felul in care autoritatile au esuat in interventia de la Caracal va fi cercetat in Camera Deputatilor! Presedintele Comisei de aparare, siguranta si ordine publica a Camerei Deputatilor, Dorel Caprar, a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )