Libnet.ro
UNICEF

08:00

Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele socante din Caracal: Este un pshiopat criminal in serie motivat sexual!

Antena3 Antena3,
Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele socante din Caracal: Este un pshiopat criminal in serie motivat sexual!

Psihiatrul Tudorel Butoi a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre crimele care au oripilat si revoltat o intreaga tara, dar si despre procedurile birocratice care au intarziat ca politistii. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri socante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucatareasa pentru el

Ipoteza socanta in cazul fetelor disparute in judetul Olt. Potrivit unor surse, politistii au gasit ramasite umane in curtea unui mecanic auto care se presupune ca ar fi luat-o la ocazie pe una dintre fet.

Procurorul general al Romaniei, despre crima ingrozitoare din Caracal: E un cerc mare de suspecti

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, .

Procurorul general al Romaniei, despre crima ingrozitoare din Caracal: Cand e pusa in pericol viata unei persoane, politistii pot interveni fara a astepta autorizatia judecatorului sau procurorului

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, .

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Detalii incredibile descoperite de politisti la mecanicul auto din Caracal. Anchetatorii au ridicat de la casa barbatului mai multe oseminte si pungi de carne gasite intr-un butoi

Detalii incredibile ies la iveala, in urma perchezitiei desfasurate, in aceasta dimineata, la locuinta unui barbat din Caracal. Anchetatorii au ridicat mai multe oase gasite intr-un butoi, despre.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Gheorghe Dinca, banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal, era divortat si locuia singur

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Politia, despre cazul fetelor disparute din Caracal: Fata a sunat si a spus ca se afla intr-o curte cu multi caini

Politistii au efectuat, vineri dimineata, o perchezitie la domiciliul unui barbat din Caracal, intr-un caz de disparitie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. Aceleasi surse neoficiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )