Libnet.ro
UNICEF

05:30

Situatie revoltatoare la Bihor. Un criminal eliberat pe baza recursului compensatoriu si-a omorat fara mila concubina

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare la Bihor. Un criminal eliberat pe baza recursului compensatoriu si-a omorat fara mila concubina

Un barbat din orasul Alesd, eliberat anul trecut in baza recursului compensatoriu, si-a ucis concubina, in noaptea de sambata spre duminica, fiind audiat duminica de un procuror de la Parchetul de pe langa. continuă pe Antena3

Bihor: Un barbat eliberat din inchisoare in baza recursului compensatoriu si-a ucis iubita

Un barbat eliberat din inchisoare anul trecut in baza recursului compensatoriu si-a omorat iubita, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Alesd, judetul Bihor. Barbatul fusese inchis tot pentru o crima, pentru ca isi ucisese alta iubita, in 2008.

Un criminal eliberat pe legea recursului compensatoriu a ucis din nou. Fiul sau mai mare e la inchisoare tot pentru omor

Un criminal din Bihor, eliberat mai devreme din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu, a fost retinut din nou, dupa ce si-a ucis concubina. Iosif Ventel, in varsta de 47 ani, si-a sugrumat.

Un criminal eliberat pe legea recursul compensatoriu in 2018 a ucis din nou. Barbatul s-a predat senin Politiei dupa ce si-a sugrumat partenera de viata

Un criminal din Bihor, eliberat in 2018 in baza legii recursului compensatoriu, a fost retinut, din nou duminica, 1 decembrie, dupa ce a ucis o femeie.

Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte. Anuntul lui Catalin Predoiu

Ministrul Justitiei a sustinut, cu putin timp in urma, in aceasta joi, ca Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte, in cadrul unei conferinte de presa. Catalin Predoiu a facut mai multe declaratii in acest sens, fiind vorba despre o masura pe care guvernele PSD care au tot circulat au promovat-o, alaturi de .

Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este esentiala pentru Guvernul PNL

Raluca Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom .

RALUCA TURCAN: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom angaja raspunderea daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

RALUCA TURCAN: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca guvernantii isi vor angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu daca aceasta nu va fi realizata prin modificarea legii de catre.

Raluca Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament.

Turcan: Guvernul isi va angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )