Libnet.ro
UNICEF

07:46

Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Antena3 Antena3,
Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care. continuă pe Antena3

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Ce au gasit criminalistii la casa groazei din Caracal

Anchetatorii au gasit la casa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal,un cearsaf patat cu sange. Nu sestiedaca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Urmele de sange NUau fost.

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

Psiholog criminalist, despre casa groazei din Caracal: Trebuie demontata caramida cu caramida. Nu este exclus sa gaseasca si alte urme materiale

Ancheta in cazul tragediei de la Caracal este departe de un deznodamant. Un psiholog criminalist arata ca perimetru casei lui Gheorghe Dinca trebuie analizat centimetru cu centimetru si nu exclude posibilitatea ca noi probe sa iasa la iveala.

Oase intr-o padure din Caracal. Gheorghe Dinca sustine ca ar fi ale Luizei Melencu

Luiza Melencu ar fi fost gasita moarta. intr-o padure de langa Caracal, la mica distanta casa lui Gheorghe Dinca,ar fi fost gasite oase, intr-un loc indicat de criminal, oase despre care Dinca.

Descoperire de ultima ora la casa criminalului din Caracal

Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, confirma DIICOT. Au fost identificate fragmente osoase ce vor fi analizate. Activitatea se va sista, urmand ca zilele.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

Informatii CUTREMURATOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dinca ar fi folosit un amestec de vaselina si carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei

Ies la iveala noi informatii ingrozitoare despre felul in care Gheorghe Dinca ar fi ucis-o si incinetar-o pe Alexandra Macesanu. Potrivit unor surse, citate de G4 Media, Dinca l-ear fi spus anchetatorilor ca a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )