Libnet.ro
UNICEF

23:45

Oase intr-o padure din Caracal. Gheorghe Dinca sustine ca ar fi ale Luizei Melencu

Antena3 Antena3,
Oase intr-o padure din Caracal. Gheorghe Dinca sustine ca ar fi ale Luizei Melencu

Luiza Melencu ar fi fost gasita moarta. intr-o padure de langa Caracal, la mica distanta casa lui Gheorghe Dinca,ar fi fost gasite oase, intr-un loc indicat de criminal, oase despre care Dinca. continuă pe Antena3

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

Informatii CUTREMURATOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dinca ar fi folosit un amestec de vaselina si carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei

Ies la iveala noi informatii ingrozitoare despre felul in care Gheorghe Dinca ar fi ucis-o si incinetar-o pe Alexandra Macesanu. Potrivit unor surse, citate de G4 Media, Dinca l-ear fi spus anchetatorilor ca a .

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

Criminalul din Caracal a explicat cum a reusit sa incinereze pana la cenusa cadavrul Alexandrei Macesanu. Vecinii ii sustin marturia

Criminalul din Caracal a explicat anchetatorilor cum a reusit sa creasca temperatura focului care a mistuit cadavrul Alexandrei Macesanu, victima de doar 15 ani. Gheorghe Dinca sustine in continuare aceeasi teorie, iar declaratiile unor vecini intaresc marturia criminalului. Mai multi specialisti in incinerari sunt sceptici cu privire la metoda prin care a fost ucisa fata, .

Protestatarii din fata casei lui Gheorghe Dinca, amendati pentru ca i-au jignit pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, au fost amendate pentru tulburarea ordinii publice. in acest context, politistii si jandarmii s-au.

Avocatul criminalului din Caracal: Dinca recunoaste doua crime. Nu le cunostea pe fete dinainte. Spune ca Luiza l-a insotit de bunavoie, a lovit-o si apoi...

Anchetatorii continua perchezitia la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal. Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut doua crime, a ajuns, sambata, la locuinta sa din Caracal, unde participa, alaturi de.

G4media: Gheorghe Dinca ar fiamestecat vaselina cu carbid obtinand temperaturi superioare pentru a arde oasele

Potrivit G4media, care citeaza surse apropiate de ancheta crimelor din Caracal,Gheorghe Dinca ar fi ars cadavrul Alexandrei Maceseanu joi, 25 iulie, dupa orele 13:00 14:00, dupa ce ar fi ucis-o si s-ar fi intors din oras unde i-a aruncat telefonul si cartela.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )