Libnet.ro
UNICEF

13:00

Criminalul din Faget a fost retinut. in sangele sau au fost gasite urme de cocaina

Antena3 Antena3,
Criminalul din Faget a fost retinut. in sangele sau au fost gasite urme de cocaina

Criminalul din Faget - Timis ar fi consumat mai multe tipuri de droguri, un cocktail de substante interzise, potrivit unor surse, lucru care l-ar fi impins sa devina extrem de violent. Citeste. continuă pe Antena3

Criminalul din Faget a fost dus la audieri. in sangele sau au fost gasite urme de cocaina

Criminalul din Faget - Timis ar fi consumat mai multe tipuri de droguri, un cocktail de substante interzise, potrivit unor surse, lucru care l-ar fi impins sa devina extrem de violent. Citeste.

Criminalul din Faget a folosit o bata in timpul atacului si a lovit cinci persoane. Una dintre ele a fost ucisa, alta este in coma. O a sasea victima a fost lovita cu masina Atacatorul este in libertate

Tanarul din Faget si-a atacat victimele cu o bata, si nu cu un cutit, asa cum fusese anuntat initial. in total, barbatul, a lovit cu bata, cu pumnii si cu picioarele cinci persoane, dintre care una a fost ucisa in parc, iar a sasea victima a fost lovita cu masina. Atacatorul a reusit sa fuga, fiind cautat de catre politisti.

ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu criminalul din Timis. Barbatul a fost surprins de camerele de luat vederi de la un magazin din localitatea Temeresti. Pe imagini se vede cum Ionel Boldea loveste cu pumnii in usa.

Criminalul din Faget era sub influenta drogurilor in momentul atacurilor - UPDATE

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci persoane, miercuri, in zona orasului Faget, se afla sub influenta drogurilor, sustin politistii.

VIDEO Ce le-a spus criminalul din Faget politistilor care l-au prins: O icoana de argint m-a scos afara din casa, m-a facut sa fac unele lucruri, sa am o forta inumana

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci, miercuri, in zona orasului Faget, a declarat politistilor care l-au prins ca totul s-a intamplat din cauza unei icoane dintr-o camera, o icoana care efectiv m-a luat dupa ea.

UCIGASUL din Faget A FOST RETINUT: Barbatul, prins dupa 18 ore de cautari. Ce le-a spus politistilor (VIDEO)

UPDATE:Ionel Boldea a fost retinut. Ucigasul din Faget a fost prins. La mai mult de 12 ore de cand a ucis un om si a ranit alti cinci, criminalul a fost capturat aproape de casa sa din localitatea Bichigi.

VIDEO Criminalul din Faget a fost prins de politisti

Ionel Bordea, individul care a omorat un barbat, a ranit grav o femeie si a atacat alti oameni pe strada, miercuri, in orasul Faget, a fost prins de politie joi dimineata, relateaza Mediafax.

Acesta este criminalul din Faget care a injunghiat doi soti. Este urmarit in tot judetul Timis. Primele imagini de la locul atacului

Barbatul care a injunghiat doi soti miercuri dimineata si apoi a furat o masina cu care a lovit alti cinci oameni se numeste Ionel Boldea. Barbatul extrem de periculos este cautat in continuare de.

VIDEO Autorul crimei din Faget, prins de politisti Barbatul nu a opus rezistenta

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci, miercuri, in zona orasului Faget, a fost prins de catre politisti joi dimineata intr-o masina, in apropiere de locuinta sa, individul neopunand rezistenta, potrivit Mediafax. Aproximativ 200 de politisti sunt mobilizati pentru prinderea lui, fiind instituite filtre in patru judete. Criminalul din Faget a folosit o bata in timpul atacului si a lovit cinci persoane. Una dintre ele a fost ucisa, alta este in coma. O a sasea victima a fost lovita cu masina.

Criminalul din Faget, un tip extrem de violent, cu multe victime la activ: A sarit la mine si m-a lovit cu picioarele. Mi-a dat un picior de mi-a rupt nasul

Ionel Boldea, criminalul care a ucis un om in parcul central din orasul Faget in dimineata zilei de miercuri, 3 iulie, este cunoscut in zona drept un tip foarte violent. in 2017, l-a batut crunt pe un tanar din Faget.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )