Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Criminalul din Faget a fost prins de politisti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Criminalul din Faget a fost prins de politisti

Ionel Bordea, individul care a omorat un barbat, a ranit grav o femeie si a atacat alti oameni pe strada, miercuri, in orasul Faget, a fost prins de politie joi dimineata, relateaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Criminalul din Faget a fost retinut. in sangele sau au fost gasite urme de cocaina

Criminalul din Faget - Timis ar fi consumat mai multe tipuri de droguri, un cocktail de substante interzise, potrivit unor surse, lucru care l-ar fi impins sa devina extrem de violent. Citeste.

Criminalul din Faget a fost dus la audieri. in sangele sau au fost gasite urme de cocaina

Criminalul din Faget - Timis ar fi consumat mai multe tipuri de droguri, un cocktail de substante interzise, potrivit unor surse, lucru care l-ar fi impins sa devina extrem de violent. Citeste.

ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu criminalul din Timis. Barbatul a fost surprins de camerele de luat vederi de la un magazin din localitatea Temeresti. Pe imagini se vede cum Ionel Boldea loveste cu pumnii in usa.

Criminalul din Faget a folosit o bata in timpul atacului si a lovit cinci persoane. Una dintre ele a fost ucisa, alta este in coma. O a sasea victima a fost lovita cu masina Atacatorul este in libertate

Tanarul din Faget si-a atacat victimele cu o bata, si nu cu un cutit, asa cum fusese anuntat initial. in total, barbatul, a lovit cu bata, cu pumnii si cu picioarele cinci persoane, dintre care una a fost ucisa in parc, iar a sasea victima a fost lovita cu masina. Atacatorul a reusit sa fuga, fiind cautat de catre politisti.

VIDEO Ce le-a spus criminalul din Faget politistilor care l-au prins: O icoana de argint m-a scos afara din casa, m-a facut sa fac unele lucruri, sa am o forta inumana

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci, miercuri, in zona orasului Faget, a declarat politistilor care l-au prins ca totul s-a intamplat din cauza unei icoane dintr-o camera, o icoana care efectiv m-a luat dupa ea.

Criminalul din Faget era sub influenta drogurilor in momentul atacurilor - UPDATE

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci persoane, miercuri, in zona orasului Faget, se afla sub influenta drogurilor, sustin politistii.

Acesta este criminalul din Faget care a injunghiat doi soti. Este urmarit in tot judetul Timis. Primele imagini de la locul atacului

Barbatul care a injunghiat doi soti miercuri dimineata si apoi a furat o masina cu care a lovit alti cinci oameni se numeste Ionel Boldea. Barbatul extrem de periculos este cautat in continuare de.

UCIGASUL din Faget A FOST RETINUT: Barbatul, prins dupa 18 ore de cautari. Ce le-a spus politistilor (VIDEO)

UPDATE:Ionel Boldea a fost retinut. Ucigasul din Faget a fost prins. La mai mult de 12 ore de cand a ucis un om si a ranit alti cinci, criminalul a fost capturat aproape de casa sa din localitatea Bichigi.

VIDEO Autorul crimei din Faget, prins de politisti Barbatul nu a opus rezistenta

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci, miercuri, in zona orasului Faget, a fost prins de catre politisti joi dimineata intr-o masina, in apropiere de locuinta sa, individul neopunand rezistenta, potrivit Mediafax. Aproximativ 200 de politisti sunt mobilizati pentru prinderea lui, fiind instituite filtre in patru judete. Criminalul din Faget a folosit o bata in timpul atacului si a lovit cinci persoane. Una dintre ele a fost ucisa, alta este in coma. O a sasea victima a fost lovita cu masina.

Noi informatii despre criminalul din Faget: Individul consumase TREI tipuri de droguri. Doua dintre victimele criminalului din Fagat, parintii fostei iubite

Noi informatii despre Ionel Boldea, barbatul care a ucis o persoana si a ranit alte cinci in zona orasului Faget. Individul, care a fost prins dupa 18 ore de cautari, s-ar fi aflat sub influenta drogurilor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )