Libnet.ro
UNICEF

08:15

Crin Antonescu, despre ofiterul acoperit: Daca Traian Basescu are ceva de spus, sa spuna, altfel e circ

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu, despre ofiterul acoperit: Daca Traian Basescu are ceva de spus, sa spuna, altfel e circ

Crin Antonescu: in legatura cu domnul Basescu, toate lucrurile s-au spus, cel putin din partea mea. Atata vreme cat, dupa zece ani, noi putem sa mai luam in serios un presedinte care vine si spune sau il acuza pe acoperitul acel ipotetic ca nu si-a trecut in CV calitatea de ofiter acoperit inseamna ca in continuare ne va lua de prosti, pana isi va termina mandatul si, in continuare, unii dintre noi vor fi suficient de prosti incat sa il ia in considerare pe domnul Basescu. continuă pe România Liberă

Antonescu, despre afirmatia privind ofiterul acoperit: Daca are ceva de spus, sa spuna, altfel e circ

Fostul lider PNLCrin Antonescu a declarat, marti, referitor la afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind existenta unui ofiter acoperit intre candidatii la prezidentiale, ca daca are ceva de.

Ce va spune presedintele Basescu despre ofiterul acoperit

Cititi si recititi pasajul emisiunii din 9 septembrie, cand presedintele Traian Basescu a lansat naucitorul ultimatum catre candatii la presedintie: Au timp ca, inainte sa-si depuna candidaturile sa spuna public, sa-si completeze CV, daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu. Si daca n-au facut lucrul acesta, veti spune dumneavoastra?, l-a intrebat Robert Turcescu.

Ofiterul acoperit, o fumigena marca Traian Basescu

Liderul PNL, Klaus Iohannis, nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat presedintele Traian Basescu, Iohannis opinand ca este vorba despre o fumigena a sefului statului.

Iohannis: Ofiterul acoperit este o fumigena marca Traian Basescu. Nu cred ca e vreunul in cursa

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la TVR1, ca nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat Traian Basescu, precizand ca este vorba despre o fumigena a sefului statului, iar in Parlament nu se va afla ceva senzational pe aceasta tema, potrivit Mediafax.

Iohannis: Ofiterul acoperit este o fumigena marca Traian Basescu. Nu cred ca e vreunul in cursa

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat Traian Basescu, precizand ca este vorba despre o .

Crin Antonescu, marele absent de la vizita lui Klaus Iohannis in Teleorman: Recunosc, nu l-am sunat sa il invit

Organizatorii vizitei lui Klaus Iohannis in Teleorman au uitat sa il invite si pe Crin Antonescu, senatorul PNL de Teleorman la eveniment. Co-presedintele ACL Teleorman, Marin Almajanu a recunoscut ca a uitat sa il sune pe Antonescu pentru a il invita in judet.

Crin Antonescu, PRABUSIRE drastica in sondaje. Fostul prezidentiabil a devenit o fantoma printre politicieni. Ce cred romanii

Atacuri virulente la adresa opozitiei, discursuri mobilizatoare pentru sustinatorii sai, incredere in sine si carisma. Crin Antonescu parea un candidat perfect, omul care reprezenta PNL-ul si ii facea pe ai.

Traian Basescu: Nu cred ca se va face fuziunea PNL-PDL. Daca va ajunge la Cotroceni, Iohannis va uita de PDL

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP, de la Mamaia, ca nu crede ca se va realiza fuziunea PNL-PDL, aratand ca Iohannis va uita de PDL daca va ajunge la.

Traian Basescu la Scoala de Vara a tineretului PMP: Guvernul a cheltuit zero bani din cele 106 milioane de euro alocate de UE pentru locuri de munca pentru tineri. In locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern

Presedintele Traian Basescu, prezent, sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP de la Mamaia, a declarat, in legatura cu somajul in randul tinerilor, ca Guvernul nu a cheltuit niciun ban din cele 106 milioane de euro alocate de Uniunea Europeana Romaniei pentru crearea de locuri de munca pentru tineri. Seful statului a aratat ca acesti bani trebuie cheltuiti in intervalul 2014-2015, in caz contar ei urmand sa fie alocati altor tari. Eu, daca as fi in locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern, le-a spus Traian Basescu tinerilor prezenti la Scoala de Vara PMP.

Traian Basescu, despre intrarea la facultate fara bacalaureat: Este in folosul mafiei universitare

Presedintele Traian Basescu a declarat ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta si a fost luata in folosul mafiei universitare, scrie Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )