Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre intrarea la facultate fara bacalaureat: Este in folosul mafiei universitare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu, despre intrarea la facultate fara bacalaureat: Este in folosul mafiei universitare

Presedintele Traian Basescu a declarat ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta si a fost luata in folosul mafiei universitare, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat e o solutie proasta, in folosul mafiei universitare

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Mamaia, ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta si a fost luata in folosul mafiei universitare. Solutia este proasta, adica intrarea la facultate fara bacalaureat. Se putea face foarte bine la nivelul liceelor, a spus seful statului.

Victor Ponta: Categoric, nu se poate intra la facultate fara Bacalaureat

Premierul Victor Ponta a respins, duminica, in mod categoric ideea privind admiterea la facultate fara Bacalaureat, scrie Agerpres. Prezent la inaugurarea unei gradinite in comuna Dumbraveni din judetul Suceava, el a declarat ca subiectul privind accesul la studii universitare fara diploma de bacalaureat i se pare o chestiune neserioasa.

Traian Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat e o solutie proasta, in folosul mafiei universitare

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat, sambata, la Mamaia, in cadrul Scolii de vara a Partidului Miscarea Populara PMP) ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta, fiind luata in folosul mafiei universitare, informeaza Mediafax.

Universitatea Babes-Bolyai: Atentionam ca, in anumite universitati, sub cupola colegiilor, urmeaza a se inmatricula cursanti fara Bacalaureat care vor detine mediat, prin mecanismul recunoasterii de credite, un statut de veritabil Student

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca isi exprima dezacordul deplin cu privire la metodologia care lasa universitatile sa primeasca absolventi fara bacalaureat. Nu credem ca orientarile europene sunt in acest sens. ) Atentionam ca, in anumite universitati, sub cupola colegiilor, urmeaza a se inmatricula 'cursanti' fara bacalaureat care vor detine mediat, prin mecanismul recunoasterii de credite, un statut de veritabil student, se arata in raspunsul Universitatii, la solicitarea HotNews. ro. Avertismentul vine dupa ce unele universitati private au anuntat deja ca, daca un cursant ia bacalaureatul dupa primul an de colegiu, il trec direct in anul II de Facultate.

Mihnea Costoiu: Legislatia nu permite accesul fara Bacalaureat la studiile superioare

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, a declarat ca Ordonanta de Urgenta nr. 49/2014 si Metodologia-cadru privind organizarea si functionarea invatamantului tertiar nonuniversitar nu permit accesul fara Bacalaureat la studiile superioare. Afirmatiile ministrului vin in contextul in care Legea Educatiei prevede, la articolul 44 aliniatul 10, urmatoarele: Creditele pentru educatie si formare profesionala obtinute in invatamantul postliceal pot fi recunoscute pentru absolventii cu diploma de bacalaureat de catre universitati, in baza deciziilor senatului universitar, ca unitati de credite de studii transferabile pentru nivelul licenta. De asemenea, mai multe universitati private si de stat au anuntat ca daca un cursant ia bacalaureatul dupa primul an de colegiu, il trec direct in anul II de Facultate.

Traian Basescu a petrecut cu sotia sa la o terasa din Neptun

Presedintele Traian Basescu a petrecut acest sfarsit de saptamana pe litoral. Sambata dupa-amiaza el a fost prezent la Scoala de Vara a PMP din statiunea Mamaia, unde a vorbit tinerilor despre teme de actualitate si a raspuns intrebarilor acestora.

MFE catre Traian Basescu: Schema de finantare a locurilor de munca pentru tineri este functionala

Schema de finantare a locurilor de munca pentru tineri este functionala, iar masurile sunt momentan finantate de la bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE), remis ca urmare a declaratiilor presedintelui Traian Basescu.

Ministrul Justitiei: Afirmatia lui Basescu despre un ziarist important care ar fi controlat decizii de procurori afecteaza credibilitatea magistratilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu conform carora decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important sunt de natura sa afecteze credibilitatea magistratilor. Acesta a mai spus ca respectivele declaratii au fost facute in nota proprie a domnului presedinte.

Cazanciuc: Afirmatia lui Basescu despre un ziarist important afecteaza credibilitatea magistratilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, joi, ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu conform carora decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important sunt de natura sa afecteze.

Cazanciuc: Afirmatia lui Basescu despre un ziarist important afecteaza credibilitatea magistratilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, joi, ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu conform carora decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important sunt de natura sa afecteze credibilitatea magistratilor, informeaza Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )