Libnet.ro
UNICEF

08:15

Iohannis: Ofiterul acoperit este o fumigena marca Traian Basescu. Nu cred ca e vreunul in cursa

B1 B1,
Iohannis: Ofiterul acoperit este o fumigena marca Traian Basescu. Nu cred ca e vreunul in cursa

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat Traian Basescu, precizand ca este vorba despre o . continuă pe B1

Iohannis: Ofiterul acoperit este o fumigena marca Traian Basescu. Nu cred ca e vreunul in cursa

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la TVR1, ca nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat Traian Basescu, precizand ca este vorba despre o fumigena a sefului statului, iar in Parlament nu se va afla ceva senzational pe aceasta tema, potrivit Mediafax.

PSD cere comisiilor SRI si SIE sa spuna cine e ofiterul acoperit. Sarbu: Basescu poate fi chemat in fata comisiilor

PSD cere comisiilor SRI si SIE sa spuna cine e ofiterul acoperit. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, vineri, ca Traian Basescu trebuia sa spuna daca e vorba de un ofiter acoperit inainte de.

PSD cere comisiilor SRI si SIE sa spuna cine e ofiterul acoperit

PSD cere comisiilor SRI si SIE sa spuna cine e ofiterul acoperit. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, vineri, ca Traian Basescu trebuia sa spuna daca e vorba de un ofiter acoperit inainte de 89.

Traian Basescu: Nu cred ca se va face fuziunea PNL-PDL. Daca va ajunge la Cotroceni, Iohannis va uita de PDL

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP, de la Mamaia, ca nu crede ca se va realiza fuziunea PNL-PDL, aratand ca Iohannis va uita de PDL daca va ajunge la.

Traian Basescu: Dreapta a fost distrusa de fuziunea dintre PDL si PNL

Dreapta a fost distrusa de colaborarea PDL-ului cu liberalii, acuza presedintele Traian Basescu. Seful statului a subliniat ca liderul PNL, Klaus Iohannis, va uita, dupa alegeri, de sprijinul oferit de democrat.

Traian Basescu, despre intrarea la facultate fara bacalaureat: Este in folosul mafiei universitare

Presedintele Traian Basescu a declarat ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta si a fost luata in folosul mafiei universitare, scrie Mediafax .

MFE catre Traian Basescu: Schema de finantare a locurilor de munca pentru tineri este functionala

Schema de finantare a locurilor de munca pentru tineri este functionala, iar masurile sunt momentan finantate de la bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE), remis ca urmare a declaratiilor presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat e o solutie proasta, in folosul mafiei universitare

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat, sambata, la Mamaia, in cadrul Scolii de vara a Partidului Miscarea Populara PMP) ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta, fiind luata in folosul mafiei universitare, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Vrem sa calculam suspendarea lui Traian Basescu ca la sah

Victor Ponta a declarat in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea QA de la Antena 3 ca, in ceea ce priveste eventuala suspendare a lui Traian Basescu din functia de presedinte, este necesara o.

Traian Basescu: Intrarea la facultate fara bacalaureat e o solutie proasta, in folosul mafiei universitare

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Mamaia, ca prevederea potrivit careia tinerii care nu au reusit sa ia bacalaureatul se pot inscrie la facultate este proasta si a fost luata in folosul mafiei universitare. Solutia este proasta, adica intrarea la facultate fara bacalaureat. Se putea face foarte bine la nivelul liceelor, a spus seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )