Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu, inregistrare audio din sedinta PNL: Nu mai este doar o inventie de presa fractura USL/ Nu stiu ce au de gand cei din PSD. Nu mai e ce a fost

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu, inregistrare audio din sedinta PNL: Nu mai este doar o inventie de presa fractura USL/ Nu stiu ce au de gand cei din PSD. Nu mai e ce a fost

Potrivit site-ului pesurse. ro,care a publicat o inregistrare audio din sedinta conducerii PNL de joi, Crin Antonescu le-a spus liberalii ca relatia cu PSD nu mai este ce fost si ca nu stie ce vor face partenerii de guvernare. Nu mai este o inventie de presa fractura USL, i-a avertizat liderul PNL pe colegii de partid. Totodata, Antonescu a vorbit despre relatia PSD cu Traian Basescu si despre deficitul de imagine pe care PNL il are in raport cu PSD. Vezi in text ce le-a spus Antonescu colegilor de partid. continuă pe Hotnews

VIDEO Crin Antonescu, inregistrare audio din sedinta PNL: Nu mai este doar o inventie de presa fractura USL/ Nu stiu ce au de gand cei din PSD. Nu mai e ce a fost

Potrivit site-ului pesurse. ro,care a publicat o inregistrare audio din sedinta conducerii PNL de joi, Crin Antonescu le-a spus liberalii ca relatia cu PSD nu mai este ce fost si ca nu stie ce vor face partenerii de guvernare. Nu mai este o inventie de presa fractura USL, i-a avertizat liderul PNL pe colegii de partid. Totodata, Antonescu a vorbit despre relatia PSD cu Traian Basescu si despre deficitul de imagine pe care PNL il are in raport cu PSD. Vezi in text ce le-a spus Antonescu colegilor de partid.

Surse: Victor Ponta nu va participa la intalnirea cu Crin Antonescu, privind tensiunile din USL

Premierul Victor Ponta nu va participa la intalnirea pe care o avea programata cu liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul careia cei doi trebuiau sa discute despre tensiunile din USL provocate de senatorul Sorin.

Crin Antonescu: Fractura USL este plauzibila, nu mai e doar o inventie a presei. Uniunea nu mai e ce a fost (VIDEO)

Presedintele liberal, Crin Antonescu, le-a spus, joi, colegilor sai din BPNal PNLca USL a suferit o criza a coabitarii si ca fractura Uniunii nu mai este doar o inventie a presei. Am suferit o.

inregistrari din sedinta PNL. Crin Antonescu: Fractura din USL nu mai este doar o inventie de presa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, recunoaste ca tensiunile din USL s-au adancit in ultima perioada, potrivit unor inregistrari difuzate de Romania TV.

Crin Antonescu, avertisment pentru Rosca Stanescu: Cine mai recurge la atacuri paraseste partidul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca orice persoana mai recurge la atacuri impotriva PSD-ului sau a premierului Victor Ponta va parasi partidul, acesta fiind un avertisment direct la adresa.

Crin Antonescu: Ruperea USL e plauzibila. Nu stiu ce au de gand cei din PSD, nu mai e ce a fost

Copresedintele USL, Crin Antonescu, ia in calcul ruperea USL, arata o inregistrare audio, publicata de pesurse. ro, in care liderul PNL face o analiza in Biroul Permanent al partidului. E limpede pentru.

Crin Antonescu: Oricine iNCALCA protocolul USL va trebui sa se DESPARTA de PNL.

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a raspuns premierului Victor Ponta, care i-a dat liderului liberal un ultimatum in ceea ce-l priveste pe senatorul Sorin Rosca Stanescu. Antonescu a explicat ca oricine incalca articolul din protocolul USL, care stipuleaza ca membrii care ataca Uniunea sa fie dati afara din partid, trebuie sa se desparta de PNL. Ci toate astea, presedintele liberalilor a subliniat ca nici el si nici Victor Ponta nu au ajuns in situatia in care sa-si dea ultimatumuri.

Antonescu: Rupererea USL, plauzibila. Liderul PNL s-a intalnit cu Ponta la Guvern.

Crin Antonescu a parasit sediul Guvernului. Crin Antonescu a ajuns la sediul Guvernului, pentru a se intalni cu presedintele PSD, Victor Ponta. La intalnire participa si Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu. ----- Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri ca ruperea Uniunii Social-Liberale este plauzibila, potrivit pesurse. ro. Am suferit o criza pe care as numi-o Criza coabitarii, in sensul prin care prin numirea lui Kovesi dupa intelegerea Ponta si Basescu si noi .

Crin Antonescu: Daca ar fi fost doar declaratiile anti-Ponta, Rosca Stanescu ar fi putut fi exclus din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, joi, ca daca Sorin Rosca Stanescu ar fi avut doar declaratii indreptate impotriva premierului Victor Ponta, atunci s-ar fi putut pune problema excluderii sale din partid,.

Crin Antonescu: Problema din USL nu este Sorin Rosca Stanescu, ci solidaritatea din Uniune (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1 difuzata de B1 TV, ca situatia din USL este buna si ca formatiunea politica merge mai departe, apreciind ca problema nu este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )