Libnet.ro
UNICEF

17:15

Crin Antonescu: PNL propune duminica un lider liberal pentru Transporturi, Radu Stroe nu pleaca de la Interne

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: PNL propune duminica un lider liberal pentru Transporturi, Radu Stroe nu pleaca de la Interne

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca PNL va propune, duminica, un lider liberal pentru sefia Transporturilor, precizand ca numele vehiculate in presa pentru portofoliu sunt incorecte si ca Radu Stroe nu va trece de la Interne la ministerul condus acum interimar de catre premier. continuă pe Hotnews

Antonescu: Niciun nume vehiculat de presa nu intra in cursa pentru sefia Transporturilor. Rocada cu PSD, exclusa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca formatiunea sa va propune, duminica, un lider liberal la conducerea Ministerului Transporturilor si a pus capat speculatiilor, precizand ca numele vehiculate in presa nu sunt cele corecte.

Antonescu: Am o propunere pentru Transporturi, dar nu din cele aparute in presa. Rocada e exclusa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca formatiunea sa va propune, duminica, un lider liberal la conducerea Ministerului Transporturilor si a pus capat speculatiilor, precizand ca numele vehiculate in presa nu sunt cele corecte.

Antonescu: Numele vehiculate in presa pentru sefia Transporturilor sunt INCORECTE.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PNL va propune, duminica, un lider liberal pentru sefia Transporturilor, precizand ca numele vehiculate in presa pentru portofoliu sunt incorecte si ca Radu Stroe nu va trece de la Interne la ministerul condus acum interimar de catre premier, relateaza Mediafax. Antonescu a spus, miercuri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca isi va incheia in zilele urmatoare concediul, mai devreme de ziua de luni. Nu s-a pus in discutie nicio secunda .

Crin Antonescu: incepem consultarile in PNL pentru o alta nominalizare la Transporturi. Dezavuez campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni, intr-un comunicat de presa, ca va avea consultari cu liderii partidului pentru o alta nominalizare la Ministerul Transporturilor, dupa ce Ovidiu Silaghi si-a.

VIDEO Emil Boc: PNL fara Crin Antonescu poate fi prins intr-o uniune de dreapta. E nevoie de o guvernare de dreapta in Romania

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, azi, 21 august, intr-o conferinta de presa, ca nu exclude ca la alegerile prezidentiale partidele de dreapta sa se coalizeze, inclusiv cu PNL, insa un PNL fara Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Dezavuez campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, mentioneaza, intr-un comunicat transmis luni, ca dezavueaza campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi, aratand totodata ca justitia trebuie sa isi faca datoria si sa faca lumina in privinta acuzatiilor aduse vicepresedintelui PNL.

Crin Antonescu: Dezavuez campania publica de compromitere a lui Silaghi. Coincidenta este cel putin suspecta

Presedintele PNL Crin Antonescu sustine ca Ovidiu Silaghi, care si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor, a facut un gest de onoare, iar impotriva sa a fost organizata o campanie publica de compromitere politica.

Tomac: Crin Antonescu, un personaj sinistru.

Partidul Miscarea Populara a inaugurat, ieri, sediul filialei din Constanta, in prezenta presedintelui PMP, Eugen Tomac. Acesta a declarat ca PMP va spulbera USL in intreaga tara. Avem obligatia, din respect pentru romani, de a pune capat dispretului pe care majoritatea USL-ista de stanga il manifesta fata de cetateni. Dreapta va invinge teroarea pe care un grup de oameni marunti a instalato in judetul Constanta. Suntem europeni si avem dreptul sa traim int o societate in care .

Presedintele Ecuadorului propune eliminarea presei scrise, pentru a salva padurile

Presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, vrea sa organizeze un referendum pentru a elimina presa scrisa locala, astfel incat sa nu mai fie criticat pentru exploatarea unor rezerve de petrol din tara sa. Astazi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )