Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu: Victor Ponta a inceput sa semene cu Adrian Nastase. E perfect arogant

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Victor Ponta a inceput sa semene cu Adrian Nastase. E perfect arogant

Liderul PNL, Crin Antonescu, si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sunt invitati in aceasta seara la postul B1TV, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde vor discuta despre viitoarele alegeri prezidentiale precum si despre o posibila alianta intre PNL si PD-L. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Nu cred ca voi ajunge la o rocada cu Crin Antonescu la prezidentiale/ Antonescu: Ponta, arogant la fel ca Nastase/ L-a amenintat pe Scutaru cu puscaria

Klaus Iohannis a admis miercuri seara, la B1 TV, ca anumite date din sondaje de opinie necomandate de PNL arata ca varianta unei rocade cu Crin Antonescu pentru candidatura la presedintie merita discutata, dar in randul liberalilor nu se ia in considerare o astfel de varianta. Iohannis spune ca un scor de 22-23% la europarlamentare i se pare foarte realist. Crin Antonescu il catalogheaza pe Ponta drept perfect arogant, la fel ca Nastase si sustine ca premierul l-a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria. Pe de alta aprte, liderul liberarilor spune ca nu regreta constituirea USL deoarece, in caz contrar, PSD ar fi ajuns un partid de peste 40% din voturi.

Crin Antonescu, la B1 TV: Victor Ponta l-a amenintat in fata mea pe George Scutaru cu puscaria/ Victor Ponta, in aprilie: Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta -a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria chiar in prezenta sa. I-a mai amenintat si pe altii. Nu poti sa-i ataci asa pe altii care nu iti imparatasesc intru totul parereile politice. Am socat, a declarat Antonescu. La mijlocul lunii aprilie, premierul Ponta se decla socat si de oripilat de amenintarile presedintelui Basescu la adresa Gabrielei Firea. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, declara atunci premierul.

Crin Antonescu: Ponta ma acuza cu nerusinare ca m-am asociat cu Basescu, dar el a semnat pactul de coabitare

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat luni, la Tulcea, ca liderul social-democrat Victor Ponta il ataca cu nerusinare ca s-a asociat cu presedintele Traian Basescu, in conditiile in care premierul este cel care l-a chemat pe presedinte la nunta sa si a semnat cu acesta pactul de coabitare.

Antonescu, pe B1 TV: Ponta seamana mult cu Nastase, e perfect arogant. I-a amenintat pe Scutaru si altii cu puscaria, m-a socat (VIDEO)

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a afirmat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta este o persoana aroganta, care le stie pe.

Crin Antonescu: Nu stiu nimic despre plecarea lui Silaghi la PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Negresti Oas, ca vicepresedintele PNL, Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile partiale parlamentare din 25 mai din partea aliantei PSD+UNPR+PC. Crin Antonescu spune ca nu stie absolut nimic despre aceasta miscare.

Antonescu ataca: Ponta prefera sa vorbeasca despre tricoul lui Basescu. Presedintele se da liderul opozitiei

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa la Focsani, ca s-a saturat sa vada politicienii vorbind in campania pentru euroalegeri despre orice alt subiect inafara de Parlamentul European. Liberalul l-a atacat pe premierul Victor Ponta, care prefera sa vorbeasca despre tricoul lui Basescu decat despre locuri de munca.

Victor Ponta: Basescu isi incheie al doilea mandat absolut jalnic. El este recidivist la incalcarea Constitutiei, dar CCR decide. Probabil vom sesiza din nou/ Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie

Premierul Victor Ponta a replicat, duminica la Romania TV, acuzatiilor pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu si a reactionat la ultimele declaratii si gesturi ale acestuia, aratand ca seful statului isi incheie al doilea mandat absolut jalnic, el urandu-i responsabilitate si seriozitate. Nu voi coabita daca voi fi presedinte cu un Traian Basescu premier. Am convingerea ca nici Crin Antonescu nu-l va pune prim ministru. , a declarat premierul. Ponta: PSD-ul e cel putin la nivelul din 2012. Vom lua peste 50%. E pentru prima data in istorie cand oamenii au mai mare incredere intr-un partid dupa ce a fost la guvernare. Ponta: Nu se pune problema concentrarii rezervistilor. E o prostie. Avem armata profesionista. Romania nu a fost si nu este in pericol. emisiunea este in desfasurare.

VIDEO Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi stat foarte bine sa faca un selfie cu Adrian Nastase

Timp de cateva ore, Elena Udrea a fost prezenta in Baia Mare unde a participat la concertele din cadrul evenimentului Primavara Baimareana. Cu aceasta ocazie, deputatul a tinut sa-i transmita cateva mesaje premierului Victor Ponta.

Alexandru Lele: Victor Ponta se teme de adevar, in cazul mortii lui Cristian Panait

Cred ca a fost o moarte provocata * Mie imi este clar ca Victor Ponta este unul dintre cei mai putin interesati sa se stabileasca adevarul cu privire la moartea lui Cristian Panait * Chiar si numai faptul ca am ramas in viata constituie, in sine, o victorie * Daca ducea la capat grozavenia pe care i-o cerusera sefii sai, procurorul Cristian Panait ar fi facut dovada loialitatii ireversibile fata de un sistem criminal *Interviu cu Alexandru Lele Procurorul oradean Alexandru Lele este cel care, in aprilie 2001, a dispus arestarea lui Adrian Tarau, fiul unui influent sponsor al PSD care a fost si prefect al judetului, sub acuzatia de complicitate la contrabanda cu produse petroliere. Lele a fost suspendat din functie prin ordinul ministrului justitiei de la acea vreme, Rodica Stanoiu, dupa ce fostul premier Adrian Nastase a declarat ca nu crede in arestarile de vineri seara n. r. in care era implicat Adrian Tarau).

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta va vorbi, printre altele, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu, despre ce importanta au alegerile europarlamentare pentru cele prezidentiale si despre intentia fostului aliat Crin Antonescu de a crea o alianta anti-PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )