Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristi Borcea a primit cea mai buna veste inainte de Craciun. A facut anuntul: Parca simt altfel acum

Playtech Playtech,
Cristi Borcea a primit cea mai buna veste inainte de Craciun. A facut anuntul: Parca simt altfel acum

Fostul actionar dinamovist a trecut prin momente delicate saptamanile acestea. Dupa ce a ajuns la spital deoarece i-a fost rau, acum Cristi Borcea a primit cea mai buna veste chiar inainte de Craciun. Despre ce este vorba vom afla in cele ce urmeaza. Cristi Borcea, cea mai buna veste inainte de Craciun Sunt asimptomatic, dar . continuă pe Playtech

Secretul pentru cea mai buna toba de porc. Ce greseala fac romanii

Ce magie mai stiau mamele si bunicile de a transforma purcelul de Craciun in cele mai delicioase bucate pentru masa de sarbatoare. Toba de porc impresiona cel mai tare. Fiecare etapa de preparare era ceva uimitor, iar cusatura de final reprezenta noul, dar si dorinta noastra de a participa macar la final. Pe atunci, nici .

Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Cozonac romaneste: kozo712;nak) sau Kozunak in bulgara: 1082;1086;1079;1091;1085;1072;1082; kozo712;nak) este o paine speciala dospita, traditionala pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Bogat in oua, lapte si unt, este pregatit de obicei pentru Pasti in Bulgaria si pentru fiecare sarbatoare majora Craciun, Paste, Revelion, Rusalii) in Romania si Moldova. Desertul se poate prepara in diferite moduri, folosind .

Ce se intampla daca te gandesti ca mancarea te ingrasa. Mihaela Bilic, cel mai bizar sfat inainte de masa

Romanii platesc din ce in ce mai mult pe alimente, dar nu pe cele sanatoase. Si daca aici avem probleme, urmatoriul scenariu va fi invaluit in ceata: ratiunea poate influenta si perverti orice realitate in functie de starea noastra de spirit, spune nutritionistul Mihaela Bilic. Sfatul nutritionistului Mihaela Bilic. Ce se intampla daca te gandesti .

Retete de Craciun. Cum prepari cea mai buna piftie de Sarbatori. Ingredientul secret care o ajuta sa ramana inchegata

Un preparat plin de traditie pe mesele romanilor este si pftina din porc, sau din curcan. in meniul de Craciun a ajuns sa fie o adevarata vedeta, iar gospodinele se intrec intre ele cand vine vorba despre.

Premierul Citu stie ce se asteapta de la el: rezolvarea crizei sanitare si o viata mai buna

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Craciun in care a precizat ca stie ce asteapta ro.

Cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor

Celebritatile de peste Ocean au fost cuprinse de spiritul Craciunului si si-au decorat spectaculos resedintele. Iata cativa dintre cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor.

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Top 10 cele mai bune filme de Craciun. Pe ele trebuie sa le vezi tot weekendul VIDEO

Mai e o zi pana la Craciun, iar cand toate pregatirile vor fi gata, poti savura, in sfarsit, linistea. Dar dupa atata agitatie, parca linistea e sufocanta, astfel ca, pana ce sosesc invitatii, te poti cufunda in canapea urmarind un film de sezon. Ai mai jos 10 pelicule potrivite pentru sarbatorile de iarna. Top 10 .

Cum alegi cea mai buna camera auto de bord, ca sa (te) filmezi tot

O camera auto de bord e extrem de utila pe soselele Romaniei, dar e important sa stii sa alegi ce-i mai bun pentru tine. Fie ca mergi drumuri lungi sau te dai prin Bucuresti pe distante.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )