Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristi Borcea, umilinta totala din partea lui Gigi Becali. Nu il va putea ierta vreodata

Playtech Playtech,
Cristi Borcea, umilinta totala din partea lui Gigi Becali. Nu il va putea ierta vreodata

Cristi Borcea este foc si para pe nasul sau de cununie, Gigi Becali, cre l-a umilit in ultimul hal. Totul a plecat de la echipa de suflet a lui Borcea, Dinamo, pe care latifundiarul din Pipera nu a vrut s-o salveze de la retrogradare, indiferent cat de mult a insistat finul sau. Cristi Borcea, suparat . continuă pe Playtech

Cristi Borcea s-a rugat de Gigi Becali sa o ajute pe Dinamo sa ramana in Liga 1! Ce raspuns a primit

Cluburile din Liga 1 au votat astazi o forma de terminare a sezonului care o condamna pe Dinamo la retrogradare. Dupa ce FRF a respins varianta de prelungire a campionatului, ros-albii au ramas fara date de disputare a restantelor. O situatie care practic facea ca Dinamo sa fie la mana celorlalte cluburi din campionat. Astazi, .

Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami. De ce renunta la ele in favoarea unei plaje din Romania

Cunoscut pentru faptul ca a facut parte din grupul de finantatori ai clubului dinStefan cel Mare, Cristi Borcea si-a dezvoltat de-a lugul timpului diferite afaceri, printre acestea si unul in domeniul HoReCa, pe litoralul romanesc. Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami Conform unor declaratii de prin 2007, la vremea aceea fostul .

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, .

Vestea momentului pentru Laura Codruta Kovesi. Umilinta totala pentru PSD

In luna mai Laura Codruta Kovesi castiga unul din cele mai importante procese din cariera sa, cel impotriva statului roman. Cazul a vizat inlaturarea reclamantei in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie inainte de sfarsitul celui de-al doilea mandat, in urma criticilor sale asupra reformelor legislative din zona coruptiei. Ea a sustinut ca, de .

Gata cu vacantele exotice! Unde si-a petrecut Cristi Borcea concediul si ce il sperie cel mai tare

Cristi Borcea isi petrece vacanta pe litoralul romanesc, dar evita zonele aglomerate. Omul de afaceri s-a cazat impreuna cu Valentina Pelinel si 6 dintre copiii sai in statiunea Olimp, departe de aglomeratia din Mamaia.

Surpriza totala pentru Harry si Meghan Markle. Nimeni nu se astepta la asta din partea Reginei Elisabeta

Cand printul Harry si Meghan Markle au decis sa se retraga din rolurile lor din familia regala, regina Elisabeta s-a asigurat ca stiu ca usa este deschisa sa se intoarca. Surpriza din partea Reginei Mama pentru Harry si Meghan Markle Un extras din Finding Freedom, o viitoare carte, despre familia Sussex, a reporterilor regali Omid .

Ajutor de la stat. Cati bani vor primi Tarom si Blue Air din partea Guvernului

Tarom si Blue Air ar putea primi din partea Guvernului ajutoare de stat in valoare de 613,5 milioane lei, potrivit unui proiect de OUG. Cele doua companii acopera aproape o treime din piata de transport aerian din Romania, iar fara acest ajutor risca sa intre in faliment. Mai multe detalii, in continuare. Tarom si Blue .

BITDEFENDER: Se deruleaza o campanie frauduloasa care trimite mail-uri din partea BCR sau Postei Romane

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender avertizeaza asupra unei campanii de e-mail-uri frauduloase care pretind a fi trimise din partea unor entitati cunoscute, precum Banca Comerciala Romana sau Posta Romana, cu scopul de a-i convinge pe oameni sa ofere date financiare confidentiale, conform Observatorului Prahovean.

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Cod galben de vijelii in 10 judete din partea de vest a tarii, pana miercuri la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil de marti, ora 16. 00, pana mieruri ora 12. 00, in 10 judete din partea de vest a tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )