Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministrul Muncii, declaratie despre mitingul Diasporei: Nu cred ca acolo este Diaspora. Din zona Olteniei au fost platite microbuze de la partidele politice ca sa vina azi

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, declaratie despre mitingul Diasporei: Nu cred ca acolo este Diaspora. Din zona Olteniei au fost platite microbuze de la partidele politice ca sa vina azi

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o prima reactie cu privire la mitingul Diasporei. Acest Guvern face eforturi foarte mari sa respecte un program de guvernare, care a fost votat de cetateni, de. continuă pe Antena3

Parerea lui Dragnea despre mitingul diasporei

Mitingul romanilor din diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic, a spus joi seara Liviu Dragnea, avansand ideea ca acesta ar fi un motiv pentru care organizatorul sa nu si-l mai asume.

Liviu Dragnea, despre mitingul Diasporei: Este un miting politic. Sper ca vor fi proteste pasnice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la Romania TV, ca mitingul romanilor din Diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic si si-a exprimat speranta ca acesta va fi unul pasnic.

Jandarmeria, despre mitingul diasporei de vineri: Nu ne vom confrunta cu cetatenii. Nu suntem trupe pretoriene

Numarul jandarmilor care vor fi prezenti, vineri, pentru a asigura ordinea la mitingul din Piata Victoriei va fi dimensionat gradual in functie de numarul protestatarilor, reprezentantii Jandarmeriei precizand ca fortele de ordine nu se vor confrunta cu cetatenii, potrivit Mediafax.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei

Reuters spune ca mii de oameni s-au adunat la un miting de protest, care a fost organizat de diaspora romana si care are drept tinta coruptia indradacinata din institutiile statului, veniturile mici si tentativele PSD de a slabi sistemul de justitie.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei si violentele care au avut loc

Protestele de vineri seara au fost in atentia presei de pe tot globul, date fiind violentele care au izbucnit in Piata Victoriei, intre unii protestatari si fortele de ordine.

PROTEST DIASPORA. Totul despre mitingul Diasporei de astazi

PROTEST DIASPORA Diaspora acasa este genericul sub care romanii aflati in strainatate se vor strange vineri, in Piata Victoriei din Capitala, la un protest anuntat pe retelele de.

Avertismentul lui Ion Cristoiu, inainte de mitingul diasporei

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre mitingul diasporei de vineri si a subliniat ca un asemenea protest ar fi trebuit indreptat impotriva tuturor politicienilor care au condus tara in.

Cum arata la TV mitingul diasporei. Lacrimi si sange la Realitatea TV, imagini uluitoare la RTV. Ministrul Muncii, la Antena 3: Pensiile nu scad

Toate posturile de stiri transmit imagini de la mitingul Diasporei, insa fiecare trateaza diferit ciocnirile violente dintre fortele de ordine si protestatari. Daca Realitatea TV vorbeste despre lacrimi si sange in fata Guvernului, Romania TV revine cu alerta maxima, in timp ce Antena 3 insista foarte mult pe jandarmii raniti si discuta despre pensii cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu despre protest: Nu cred ca acolo este Diaspora. Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri seara, ca mitingul din Piata Victoriei este unul ilegal si ca Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria. De asemenea, a spus ca nu crede ca oamenii din strada sunt romani din Diaspora. Vasilescu a sustinut ca din zona Olteniei, de exemplu, s-au platit microbuze, autocare, de la partidele politice si a intrebat: Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!.

PSD raspunde la mitingul diasporei cu discursuri despre pensii. Turcan: La fel ca facut si Ceausescu in 1989

PSD a ales metoda prin care vrea sa distraga atentia de la mitingul diasporei la care sunt asteptati mii de persoane. Olguta Vasilescu vrea sa directioneze atentia de la nemultumirea romanilor catre un mesaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )