Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: Se incearca o albire a PNL

Antena3 Antena3,
Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: Se incearca o albire a PNL

Declaratii explozive facute de senatorul Cristian Bodea, dupa ce co-presedintele PNL Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar. Politicianul exclus din PNL, dupa ce s-a plans ca liderii partidului. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Miza executiei politice a lui Vasile Blaga

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit miercuri seara, la Antena3, despre miza executiei politicea lui Vasile Blaga. Din punctul meu de vedere, eun semnal dat lui Traian Basescu si lui Sebastian.

Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti: Acesta ar fi suspect de trafic de influenta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, s-a prezentat miercuri la DNA Ploiesti pentru a fi audiat. Conform unor surse, acesta ar fi suspect de trafic de influenta. Vasile Blaga a declarat la sosire la DNA ca nu stie.

Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

Pacatele Buldogului, omul care a stat de-a dreapta tatalui Basescu. Traseul lui Vasile Blaga de la sef de Vama, de partide si pana la client al DNA

L-a condus pe Traian Basescu pe culmile succesului, dupa care l-a abandonat si a ales sa intre in hora alaturi de liberali. Vasile Blaga 60 de ani) pare sa-si incheie cariera politica intr-un mod cu totul neasteptat. Ajuns din nou in fata procurorilor anticoruptie, parlamentarul a iesit, miercuri, pe usa DNA Ploiesti ca suspect, fiind pus sub control judiciar pentru trafic de influenta.

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

PNL: Vasile Blaga nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar

Senatorul Vasile Blaga l-a anuntat pe presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, ca nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar, la alegerile din 11 decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )