Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i. continuă pe B1

Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: Se incearca o albire a PNL

Declaratii explozive facute de senatorul Cristian Bodea, dupa ce co-presedintele PNL Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar. Politicianul exclus din PNL, dupa ce s-a plans ca liderii partidului.

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business.

Radu Banciu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Deci nici doamna Kovesi nu avea nicio legitimitate. Nimeni nu este, in aceasta tara, suficient de curat. Oricine poate fi prins cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre denuntul despus la Parchetul General de deputatul Sebastian Ghita, in care acesta sustine ca, impreuna.

Radu Banciu, despre scrisoarea emotionantaa lui Oprea: Generalul, un martir. Iar noi credeam ca e un impostor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre scrisoarea emotionanta a generalului Gabriel Oprea catre opinia publica. Avem o scrisoare, de data asta cu adevarat.

Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Mihai Razvan Ungureanu.

Radu Banciu, despre cum a trait seismul din weekend: in cele cateva secunde ai timp sa-ti faci bilantul. A avut replici si in Guvern. Din pacate, odata cu oprirea lui ne intoarcem in lumea noastra trista (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de duminica seara despre cutremurul care a zgaltait romania in noaptea de vineri spre sambata. Jurnalistul a.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

O avocata ii poarta sambetele lui Borcea, impingandu-l intr-un nou dosar de coruptie. Radu Banciu: Cred ca e geloasa. Cand esti femeie si nu poti sa ajungi la Cristi Borcea, spui ca s-au acrit strugurii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de duminica seara despre noul dosar care I se pregateste fostului dinamovist Cristi Borcea. Acesta a fost denuntat de o avocata in dosarul in care este implicat.

Miza executiei politice a lui Vasile Blaga

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit miercuri seara, la Antena3, despre miza executiei politicea lui Vasile Blaga. Din punctul meu de vedere, eun semnal dat lui Traian Basescu si lui Sebastian.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )