Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5

Adevărul Adevărul,
Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5, din partea PPU social-liberal), au anuntat, duminica, reprezentantii formatiunii. continuă pe Adevărul

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5, din partea PPU social-liberal), au anuntat, duminica, reprezentantii formatiunii.

Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunta ca si-a depus candidatura pentru conducerea partidului, in conditiile prevazute de Statutul validat de Tribunalul Bucuresti, anunta news. ro. Teodorovici face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres sa nu accepte un simulacru de alegeri, in care presedintele sa fie ales cu votul unanimitatii. Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci cand regulile se schimba in timpul jocului, anunta Teodorovici.

Deputatul USR Emanuel Ungureanuameninta ca isi retrage candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca si demisioneaza din partid dupa ce pe lista de consilieri locali a aparut un fost condamnat penal

Noi tensiuni in interiorul USR, de aceasta data la Cluj. Deputatul Emanuel Ungureanu si-a avertizat colegii ca asi va retrage candidatura pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca si va demisiona din.

Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL in acest sens. El a adaugat ca, in cazul in care ar fi ales Neculai Ontanu acest lucru ar face sa duca Sectorul 2 cu 20 de ani in urma, in anul 2000, atunci cand dansul a devenit primar, conform news. ro.

Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile prevazute de actualul Statut

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunta ca si-a depus candidatura pentru conducerea partidului, in conditiile prevazute de Statutul validat de Tribunalul Bucuresti. El face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres sa nu accepte un simulacru de alegeri, in care presedintele sa fie ales cu votul unanimitatii.

E oficial. Teodorovici si-a depus candidatura pentru presedintia PSD

Eugen Teodorovici, fostul ministru al finantelor publice, a anuntat, intr-o postare pe pagina person.

Dan Cristian Popescu anunta ca e sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2

Viceprimarul Sectorului 2, fostul liberal Dan Cristian Popescu, a anuntat, sambata, ca PSD sustine candidatura sa la primaria de sector.

Rasturnare de situatie. Dan Cristian Popescu candideaza din partea PSD la Sectorul 2. Lista candidatilor social-democrati din Capitala

Dupa ce PNL a cedat Sectorul 2 catre USR, liberalul Dan Cristian Popescu a anuntat sambata ca va candida la primaria sectorului din partea PSD. Consider ca, intotdeauna, oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Nu aliantele comerciale de partide, a scris acesta pe Facebook. De asemenea, Gabriela Firea a anuntat si restul candidatilor sustinuti de PSD pentru sectoarele din Capitala.

Dan Cristian Popescu: Am fost supus unui atac jignitor din partea USR. M-au facut mafiot, corupt, violator. Dansii au doctrina urii fata de orice (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca nu-si poate explica de ce nu a fost desemnat candidatul PNL-USRPLUS pentru primaria acestui sector, de vreme ce absolut to.

PSD va depune saptamana viitoare candidaturile pentru Primaria Capitalei si primariile de sector

Saptamana viitoare vom depune si noi candidaturile pentru alegerile locale, in cazul in care guvernul le va mai organiza, si vom continua sa muncim in Bucuresti, sa ne implicam, sa ne pese, sa ne asumam si greseli omenesti, sa gasim rezolvari pentru probleme care treneaza de 30 de ani, sa luptam pentru o Capitala frumoasa si moderna, cu colegii mei : Sectorul 1 - Daniel Tudorache; Sectorul 2 - Cristian Popescu; Sectorul 3 - Aurelian Badulescu; Sectorul 4 - Daniel Baluta; Sectorul 5 - Daniel Florea; Sectorul 6 - Gabriel Mutu, a afirmat Gabriela Firea intr-o postare pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )