Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Cristian Popescu anunta ca e sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2

Hotnews Hotnews,
 Dan Cristian Popescu anunta ca e sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2

Viceprimarul Sectorului 2, fostul liberal Dan Cristian Popescu, a anuntat, sambata, ca PSD sustine candidatura sa la primaria de sector. continuă pe Hotnews

Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL in acest sens. El a adaugat ca, in cazul in care ar fi ales Neculai Ontanu acest lucru ar face sa duca Sectorul 2 cu 20 de ani in urma, in anul 2000, atunci cand dansul a devenit primar, conform news. ro.

Gabriela Firea a anuntat candidatii PSD pentru primariile de sector: Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu este candidatul PSD la Sectorul 2

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, sambata, lista candiatilor PSD pentru primariile de sector. Noutatea este ca actualul viceprimar liberal al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, va intra in cursa pe.

Rasturnare de situatie. Dan Cristian Popescu candideaza din partea PSD la Sectorul 2. Lista candidatilor social-democrati din Capitala

Dupa ce PNL a cedat Sectorul 2 catre USR, liberalul Dan Cristian Popescu a anuntat sambata ca va candida la primaria sectorului din partea PSD. Consider ca, intotdeauna, oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Nu aliantele comerciale de partide, a scris acesta pe Facebook. De asemenea, Gabriela Firea a anuntat si restul candidatilor sustinuti de PSD pentru sectoarele din Capitala.

Gabriela Firea, discutii cu Dan Cristian Popescu despre proiectele in Sectorul 2. Investitii in infrastructura, mediu si sistemul de termoficare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a avut joi o discutie cu viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, despre o serie de proiecte pentru Bucuresti. Firea a sustinut ca au.

Dan Cristian Popescu: Am fost supus unui atac jignitor din partea USR. M-au facut mafiot, corupt, violator. Dansii au doctrina urii fata de orice (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca nu-si poate explica de ce nu a fost desemnat candidatul PNL-USRPLUS pentru primaria acestui sector, de vreme ce absolut to.

Lovitura pentru Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu! BEC le-a respins semnele electorale

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale.

BEC a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor Nicusor Dan si Dan Cristian Popescu

Biroul Electoral Central a respins, vineri, cererile de inregistrare a semnelor electorale ale candidatilor independenti Nicusor Dan, Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea la alegerile locale.

Bomba in politica: Gabriela Firea si liberalul Dan Cristian Popescu, intalnire-surpriza. Ce au discutat

Intalnire-surpriza intre Gabriela Firea si viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu. Primarul general al Capitalei a postat pe retelele de socializare fotografii de la intalnirea cu Popescu, afirmand ca a discutat cu acesta despre proiecte de infrastructura, precum reteaua de termoficare. pasajul Doamna Ghica, dezvoltarea zonei Pipera si amenajarea unui parc de 170 ha.

PSD va depune saptamana viitoare candidaturile pentru Primaria Capitalei si primariile de sector

Saptamana viitoare vom depune si noi candidaturile pentru alegerile locale, in cazul in care guvernul le va mai organiza, si vom continua sa muncim in Bucuresti, sa ne implicam, sa ne pese, sa ne asumam si greseli omenesti, sa gasim rezolvari pentru probleme care treneaza de 30 de ani, sa luptam pentru o Capitala frumoasa si moderna, cu colegii mei : Sectorul 1 - Daniel Tudorache; Sectorul 2 - Cristian Popescu; Sectorul 3 - Aurelian Badulescu; Sectorul 4 - Daniel Baluta; Sectorul 5 - Daniel Florea; Sectorul 6 - Gabriel Mutu, a afirmat Gabriela Firea intr-o postare pe Facebook.

Medicul Ioan Sirbu este candidatul sustinut de Alianta Pro Bucuresti 2020 pentru Primaria Capitalei: Ce propuneri au anuntat Robert Negoita si Victor Ponta pentru primariile de sector (VIDEO)

Alianta Pro Bucuresti 2020, formata de Robert Negoita si Victor Ponta, si-a anuntat miercuri candidatii pentru Primaria Generala a Capitalei si primariile de sector. Pentru functia de edil general al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )